PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CASE IH JX75 C YE 4LÜ 12 NO PULLUK TAKILIRMI.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="traktörcü" data-source="post: 1025768" data-attributes="member: 74231"><p>benim saldığım derinlikte mümkün değil 2 ile çekmez ama burda tek çeker asılıyor çift çekere geçmemiş tam kolu yukarı çekince geçiyormuş ama öleyken yardırıyor değilmi. birde sabahları soğuk olduğu için sanırım, ön taraftan cızt cuzt diye kısa ama keskin bi ses geliyor ama 1.2 saniye içinde geçiyor motor çalıştıktan sonra ertesi sabaha kadar yapmıyor geçengün 650 saat bakımı vardı servise söyledim kayışı söktü taktı bakımlar yapıldı ama gene aynı ne olabilir acaba bu garanti 2 ay sonra bitecek büyük bi arıza çıkarmı acaba altından.ve birde serviste hidrolikten gelen sesleri söyledim kaldırma biraz zayıf olduğu için ayar kollarındaki çevirme demirlerinden geliyor dedi kapasiteyi yükseltik basınc ayarından artık yapmaz dedi faydası oldu ama gene biraz yapıyor bende ford 3600 var 81 model aynı aletleri ona takıyorum ondan bile tık ses gelmiyor ve hiçbir traktördede duymadım sanırım ama yapıldıktan sonra herhangi ağır bi alet takmadım ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="traktörcü, post: 1025768, member: 74231"] benim saldığım derinlikte mümkün değil 2 ile çekmez ama burda tek çeker asılıyor çift çekere geçmemiş tam kolu yukarı çekince geçiyormuş ama öleyken yardırıyor değilmi. birde sabahları soğuk olduğu için sanırım, ön taraftan cızt cuzt diye kısa ama keskin bi ses geliyor ama 1.2 saniye içinde geçiyor motor çalıştıktan sonra ertesi sabaha kadar yapmıyor geçengün 650 saat bakımı vardı servise söyledim kayışı söktü taktı bakımlar yapıldı ama gene aynı ne olabilir acaba bu garanti 2 ay sonra bitecek büyük bi arıza çıkarmı acaba altından.ve birde serviste hidrolikten gelen sesleri söyledim kaldırma biraz zayıf olduğu için ayar kollarındaki çevirme demirlerinden geliyor dedi kapasiteyi yükseltik basınc ayarından artık yapmaz dedi faydası oldu ama gene biraz yapıyor bende ford 3600 var 81 model aynı aletleri ona takıyorum ondan bile tık ses gelmiyor ve hiçbir traktördede duymadım sanırım ama yapıldıktan sonra herhangi ağır bi alet takmadım .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CASE IH JX75 C YE 4LÜ 12 NO PULLUK TAKILIRMI.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt