PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
CASE-İH MAXXUM 100
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ağır Abi" data-source="post: 27399" data-attributes="member: 168"><p><strong>Ynt: CASE-İH MAXXUM 100</strong></p><p></p><p>DÖRT TEKELRLEKLI ROMÖRKTA AGIRLIK TEKELEKLERE ESIT OLARAK DAGILIYOR AMA BU IKI TEKERLEKLI DAMBERLIDE OLDUMU YUKUN YARISI TEKERLEKLERDE YARISI ISE CEKIDE OLUYOR BU NEDENLE ALTINDAN ZINCIR VEYA HIDROLIK KOLLARIYLA YEDEKLEME YAPMADINMI CEKI ESNEYIP GIDIO BUNU BIZZAT DAYIMIN 70 56 DA GORDUM CEKISI EGRIYDI AYRICA BUNDA 54C VAR ODA HAKKIN RAHMETINE KAVUSMUSTU BEN AYNI YUKU MF ATTIM (YANI TAS DOLU ARABAYI)MF ÇEKISI ESNEME YAPTI VE NE EGILME NE BUKULME MEYDANA GELDI ha birde gelelım kaskı kollarına tamm mf kasıkı kolları zayıf ufak bı bollugunu buldumu çat kırılır ama hiç olmassa çalısır pekı nh nın adam kendıne aıt 200dönüm yere hukmedıyor ama 70 56 nın kaskı kolları çalısmıyor bızım burada kac tane nh bındıysem hiç bırının kaskı kolları calıstıgını gormedım saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ağır Abi, post: 27399, member: 168"] [b]Ynt: CASE-İH MAXXUM 100[/b] DÖRT TEKELRLEKLI ROMÖRKTA AGIRLIK TEKELEKLERE ESIT OLARAK DAGILIYOR AMA BU IKI TEKERLEKLI DAMBERLIDE OLDUMU YUKUN YARISI TEKERLEKLERDE YARISI ISE CEKIDE OLUYOR BU NEDENLE ALTINDAN ZINCIR VEYA HIDROLIK KOLLARIYLA YEDEKLEME YAPMADINMI CEKI ESNEYIP GIDIO BUNU BIZZAT DAYIMIN 70 56 DA GORDUM CEKISI EGRIYDI AYRICA BUNDA 54C VAR ODA HAKKIN RAHMETINE KAVUSMUSTU BEN AYNI YUKU MF ATTIM (YANI TAS DOLU ARABAYI)MF ÇEKISI ESNEME YAPTI VE NE EGILME NE BUKULME MEYDANA GELDI ha birde gelelım kaskı kollarına tamm mf kasıkı kolları zayıf ufak bı bollugunu buldumu çat kırılır ama hiç olmassa çalısır pekı nh nın adam kendıne aıt 200dönüm yere hukmedıyor ama 70 56 nın kaskı kolları çalısmıyor bızım burada kac tane nh bındıysem hiç bırının kaskı kolları calıstıgını gormedım saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
CASE-İH MAXXUM 100
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt