PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
CASE - IH STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2012....!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 589590" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: CASE - IH STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2012....!!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Aynen öyle , bende aletin çalışmasını ve tarla işçiliğini görünce hayal kırıklığına uğradım. Bunca ağırlık ile aletler kurakta istenilen derinliğe kolayca inerler , ön ve yan taraflarında köpek balığı yüzgeci gibi olan kısımları sayesinde toprağı kolayca yırtıp parçalarlar ,traktörler çokta zorlanmadan çeker , arkadaki merdanede çıkan kesekleri ezip-öğütüm çok güzel bir işçilik yapar diye düşündüm. Lakin bu teoride kaldı , pratikte olmadı. Belli bir tav olunca güzel iş yapar , zaten o tav olunca çizellerde fena iş çıkarmıyor arkadaki merdaneye çok gerek kalmıyor tavlı toprak olunca , pek kesekte tavda çıkmıyor. Demolarda en çok beğendiğim alet anız bozma kültivatörü oldu , çok kurak olmasına rağmen bu pinokyolara göre daha verimli çalıştıklarına şahit oldum. Belirli bir derinliğe kolayca ulaşıyorlar , geniş kaz ayağı gibi pabuçları sayesince toprakta çiğ yer bırakmıyorlar , arkadaki diskaro gibi parçaları kesekleri parçalayıp toprağı tesviye ediyor , merdane kısmıda olaya noktayı koyuyordu. Fuardaki demolar hakikaten aletler hakkında çok güzel bir referans sağlıyor. Aletlerin hepsi standlarda çok güzel duruyorlar , lakin bize tarladaki işçilikleri lazım. Karaevli fuarı demo imkanları bakımından çok iyi oldu. Aletler hakkında daha da iyi fikir edinmek için ilk günlerde gitmek te çok fayda sağlıyor , hiçbir işlem yapılmamış demo alanlarına uygulanıyor aletler bu sayede tam anlamıyla hilesiz bir ortamda test ediliyorlar. Diğer günler tüm demo alanlarına birden çok demo yapılmış oluyor , genelde demo alanları birçok işlem gördüğü için aletler kolayca batıyor , tarlayı tesviye ediyor , güzel işçlik yapıyor gibi görünüyorlardı. O tarla o hale gelene kadar belkilde o aletlerden oraya 10 defa işçilik yapılmış oluyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 589590, member: 1424"] [b]Ynt: CASE - IH STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2012....!!![/b] Aynen öyle , bende aletin çalışmasını ve tarla işçiliğini görünce hayal kırıklığına uğradım. Bunca ağırlık ile aletler kurakta istenilen derinliğe kolayca inerler , ön ve yan taraflarında köpek balığı yüzgeci gibi olan kısımları sayesinde toprağı kolayca yırtıp parçalarlar ,traktörler çokta zorlanmadan çeker , arkadaki merdanede çıkan kesekleri ezip-öğütüm çok güzel bir işçilik yapar diye düşündüm. Lakin bu teoride kaldı , pratikte olmadı. Belli bir tav olunca güzel iş yapar , zaten o tav olunca çizellerde fena iş çıkarmıyor arkadaki merdaneye çok gerek kalmıyor tavlı toprak olunca , pek kesekte tavda çıkmıyor. Demolarda en çok beğendiğim alet anız bozma kültivatörü oldu , çok kurak olmasına rağmen bu pinokyolara göre daha verimli çalıştıklarına şahit oldum. Belirli bir derinliğe kolayca ulaşıyorlar , geniş kaz ayağı gibi pabuçları sayesince toprakta çiğ yer bırakmıyorlar , arkadaki diskaro gibi parçaları kesekleri parçalayıp toprağı tesviye ediyor , merdane kısmıda olaya noktayı koyuyordu. Fuardaki demolar hakikaten aletler hakkında çok güzel bir referans sağlıyor. Aletlerin hepsi standlarda çok güzel duruyorlar , lakin bize tarladaki işçilikleri lazım. Karaevli fuarı demo imkanları bakımından çok iyi oldu. Aletler hakkında daha da iyi fikir edinmek için ilk günlerde gitmek te çok fayda sağlıyor , hiçbir işlem yapılmamış demo alanlarına uygulanıyor aletler bu sayede tam anlamıyla hilesiz bir ortamda test ediliyorlar. Diğer günler tüm demo alanlarına birden çok demo yapılmış oluyor , genelde demo alanları birçok işlem gördüğü için aletler kolayca batıyor , tarlayı tesviye ediyor , güzel işçlik yapıyor gibi görünüyorlardı. O tarla o hale gelene kadar belkilde o aletlerden oraya 10 defa işçilik yapılmış oluyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
CASE - IH STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2012....!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt