PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Case jx 75c mi Erkunt 80.4 lüks mü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cmylmzzzz" data-source="post: 1090483" data-attributes="member: 74494"><p>üç yıl 2013 model erkunt servet 80.4 e 4wd kullandım.bir kaç saat de olsa jx75c 4wd kullandım.</p><p>Erkuntun debriyajı sertti bu bir gerçek ben de yaşadım.Fren konusunda problemim olmadı.4400 cc motor hacmi vardı baygınlık problemini çok fazla yaşamadım.yük çekme konusunda boyunun çok çok üstünde işler başardı tebrik etmişimdir her zaman.Zıplama olayı samimiyetle söylüyorum hiç yaşamadım.lastiklerin radial olmayışına ve dingil açıklığına bağlıyorum ben bu konforu.klima kayışı yüzünden klimanın konforu törpülendi her zaman bunu da itiraf edelim.Dingil açıklığı da idealdi ekipman önünü kaldıramadı istisnasız hiçbir zaman.OKS sisteminden ilk iki yıl yüzüm gülmedi sonra bunu çözdüler son yıl rahattım.yakıt tüketimi göğsümü kabarttı ufak işlerde de büyük işlerde de.Değişme sebebim bayinin sahip çıkmayışı(bir haftalık traktör istedim römork getirip götürmek için elindeki en haşat makinayı vermek istedi 21 adet tezgahta motor olmasına rağmen güya hepsi satılmış) hidro shuttle ve yüksek hp ihtiyacıydı haricinde sıkıntım yoktu.Kuyruk mili ağırlıklı çalıştı(Patoz ve Rotovatör) beni hiç üzmedi.Ağırlık konusu bence fazla değil yaptığım işlerde hafif olsa sürekli patiye düşerdi fabrikaya teşekkür ettim.</p><p></p><p></p><p>jx75c kabin konforu konusunda bendeki makinadan çooook üstündü.klima kışa çevirdi ağustos sıcağını.eğri oturup doğru konuşalım.yolda beni perişan etti zıplaya zıplaya.dört çekerden çıkarmak için sahibi de bende çok uğraştık muvaffak olamadık servis geri geri giderken dörtçekerden çıkarın dedi şok oldum onunla mı uğraşacak adam doğruluğu nedir bilemem.motor konusunda duman olayı bizimkinden bariz azdı.tarla çekişine birşey diyemem görmedim kullanmadım farazi yorum yapmak doğru değil.case sahibi 4-12 kullanıyor ben 4-13 kullandım erkuntta.</p><p></p><p></p><p>Neyse onu yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cmylmzzzz, post: 1090483, member: 74494"] üç yıl 2013 model erkunt servet 80.4 e 4wd kullandım.bir kaç saat de olsa jx75c 4wd kullandım. Erkuntun debriyajı sertti bu bir gerçek ben de yaşadım.Fren konusunda problemim olmadı.4400 cc motor hacmi vardı baygınlık problemini çok fazla yaşamadım.yük çekme konusunda boyunun çok çok üstünde işler başardı tebrik etmişimdir her zaman.Zıplama olayı samimiyetle söylüyorum hiç yaşamadım.lastiklerin radial olmayışına ve dingil açıklığına bağlıyorum ben bu konforu.klima kayışı yüzünden klimanın konforu törpülendi her zaman bunu da itiraf edelim.Dingil açıklığı da idealdi ekipman önünü kaldıramadı istisnasız hiçbir zaman.OKS sisteminden ilk iki yıl yüzüm gülmedi sonra bunu çözdüler son yıl rahattım.yakıt tüketimi göğsümü kabarttı ufak işlerde de büyük işlerde de.Değişme sebebim bayinin sahip çıkmayışı(bir haftalık traktör istedim römork getirip götürmek için elindeki en haşat makinayı vermek istedi 21 adet tezgahta motor olmasına rağmen güya hepsi satılmış) hidro shuttle ve yüksek hp ihtiyacıydı haricinde sıkıntım yoktu.Kuyruk mili ağırlıklı çalıştı(Patoz ve Rotovatör) beni hiç üzmedi.Ağırlık konusu bence fazla değil yaptığım işlerde hafif olsa sürekli patiye düşerdi fabrikaya teşekkür ettim. jx75c kabin konforu konusunda bendeki makinadan çooook üstündü.klima kışa çevirdi ağustos sıcağını.eğri oturup doğru konuşalım.yolda beni perişan etti zıplaya zıplaya.dört çekerden çıkarmak için sahibi de bende çok uğraştık muvaffak olamadık servis geri geri giderken dörtçekerden çıkarın dedi şok oldum onunla mı uğraşacak adam doğruluğu nedir bilemem.motor konusunda duman olayı bizimkinden bariz azdı.tarla çekişine birşey diyemem görmedim kullanmadım farazi yorum yapmak doğru değil.case sahibi 4-12 kullanıyor ben 4-13 kullandım erkuntta. Neyse onu yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Case jx 75c mi Erkunt 80.4 lüks mü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt