PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Case jx 75c mi Erkunt 80.4 lüks mü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="velicanborekci" data-source="post: 1103922" data-attributes="member: 76539"><p>Kardeşim case jx75c yerli üretim sadece mtoru ithal bizdede vardı kullandık sattık sonra gerçekleri yazmak gerekirse tek iyi özelliği konforu ve motoru diyebiliriz motorunda hiç kesilme yok rölantide rampaya tırmanır 5li çapa çekiyoruz mahsule rölantide gidiyor böyle oluncada hiç yakmıyor ama bunun yanısıra traktörü hafif yapmışlar kötende misal 4-14 lü köten takıyorduk 4 lastik hiç durmuyordu pati pati çekiyordu çok seri makine motor hiç keislmiyor ve hafif böyle oluncada basıyor patiyi böyle olunca yakıyor biraz 20 gazı görürsen ama ara işlerde okadar az yakıyorki hayret edersiniz 15 litreyle 9-10 saat çapa çekiyordu rölantide rölanti ama vites yüksek seri gidiyor yani birde bi aldıktan sonra tanıdık var serviste abi bunu biraz daha kullanda satmaya bak arızası başladımı çok canını yakar parçası çok pahalı diyordu benim görüşüm tek traktör olarka alınmaz ancak 100 bg bi makineni yanına süper olur derdim birde vitesi direksiyon yanında ama yağlı shuttle sistem değil normal levye öyle olunca ileri geride çok gıcık bi hal alıyor benim görüşüm c serisi küçük işler için iyidir erkunt bunun yanında büyük traktördür çekiş açısından ağır olduğu için</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="velicanborekci, post: 1103922, member: 76539"] Kardeşim case jx75c yerli üretim sadece mtoru ithal bizdede vardı kullandık sattık sonra gerçekleri yazmak gerekirse tek iyi özelliği konforu ve motoru diyebiliriz motorunda hiç kesilme yok rölantide rampaya tırmanır 5li çapa çekiyoruz mahsule rölantide gidiyor böyle oluncada hiç yakmıyor ama bunun yanısıra traktörü hafif yapmışlar kötende misal 4-14 lü köten takıyorduk 4 lastik hiç durmuyordu pati pati çekiyordu çok seri makine motor hiç keislmiyor ve hafif böyle oluncada basıyor patiyi böyle olunca yakıyor biraz 20 gazı görürsen ama ara işlerde okadar az yakıyorki hayret edersiniz 15 litreyle 9-10 saat çapa çekiyordu rölantide rölanti ama vites yüksek seri gidiyor yani birde bi aldıktan sonra tanıdık var serviste abi bunu biraz daha kullanda satmaya bak arızası başladımı çok canını yakar parçası çok pahalı diyordu benim görüşüm tek traktör olarka alınmaz ancak 100 bg bi makineni yanına süper olur derdim birde vitesi direksiyon yanında ama yağlı shuttle sistem değil normal levye öyle olunca ileri geride çok gıcık bi hal alıyor benim görüşüm c serisi küçük işler için iyidir erkunt bunun yanında büyük traktördür çekiş açısından ağır olduğu için [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Case jx 75c mi Erkunt 80.4 lüks mü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt