PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Videolar (Alıntılar)
Case jx 90 ya da new hollad TD 90D
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baritono" data-source="post: 377233" data-attributes="member: 22951"><p>Merhaba </p><p>sizlere sormak istedğim yaklaşık 1 aydır araştırdığım ama bi türlü karar veremediğim bir konu var.</p><p>Türk traktörün Türkiye de aynı fabrikada ürettiği CASE ve NEW HOLLAD traktörlerin 90 beygirlik modelleri</p><p>Bu iki model de TR de üretilipi ihraç ediliyor ve bakıldığında kaporta dışınıda hemen hemen aynı.SAdece CASE ' de sürüngen vites var.20 ileri oluyor. New Hollad 12 ileri. İkiside levyeli intercooler, euro 3 motor vs.</p><p>Fiyatlarına gelince bayilerde ki faiyatlarıda hemen hemen aynı</p><p>new holland için 65000 TL</p><p>case için 64000 TL fiyat veriyorlar</p><p>Hatta bugün Türk traktörün fabrikasını arayıp teknik bilgi aldım.mühendislerle görüştüm.onlarda sadece sürüngen vites ve kaporta farklılığı dışında motorun aynı olduğunu,pompa dişliler vs herşeyin aynı kullanıldığını söyledi.Hatta fabrika CASE ' ın new holland dan 2000-3000 TL pahalı olduğunu söyledi</p><p>Tabiki bu iş ciiddi bir iş ve iyi araştırmak lazım cünkü bu bir kere alınıyor.İkinci elini arastırdım.New holand cok hızlı satılıyor ve ıkıncı elde new holland case den 3000-5000 tl fazla ediyor.Tabi ki bunlar bayii ve fabrika görüşleri.Ama asıl burda benim için belirleyici olacak kullanıcıların fikirleri. Lütfen sizlerde fikirlerinizi ve görüşlerinizi beyan ederseniz karar vermemde yardımcı olursunuz.Teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baritono, post: 377233, member: 22951"] Merhaba sizlere sormak istedğim yaklaşık 1 aydır araştırdığım ama bi türlü karar veremediğim bir konu var. Türk traktörün Türkiye de aynı fabrikada ürettiği CASE ve NEW HOLLAD traktörlerin 90 beygirlik modelleri Bu iki model de TR de üretilipi ihraç ediliyor ve bakıldığında kaporta dışınıda hemen hemen aynı.SAdece CASE ' de sürüngen vites var.20 ileri oluyor. New Hollad 12 ileri. İkiside levyeli intercooler, euro 3 motor vs. Fiyatlarına gelince bayilerde ki faiyatlarıda hemen hemen aynı new holland için 65000 TL case için 64000 TL fiyat veriyorlar Hatta bugün Türk traktörün fabrikasını arayıp teknik bilgi aldım.mühendislerle görüştüm.onlarda sadece sürüngen vites ve kaporta farklılığı dışında motorun aynı olduğunu,pompa dişliler vs herşeyin aynı kullanıldığını söyledi.Hatta fabrika CASE ' ın new holland dan 2000-3000 TL pahalı olduğunu söyledi Tabiki bu iş ciiddi bir iş ve iyi araştırmak lazım cünkü bu bir kere alınıyor.İkinci elini arastırdım.New holand cok hızlı satılıyor ve ıkıncı elde new holland case den 3000-5000 tl fazla ediyor.Tabi ki bunlar bayii ve fabrika görüşleri.Ama asıl burda benim için belirleyici olacak kullanıcıların fikirleri. Lütfen sizlerde fikirlerinizi ve görüşlerinizi beyan ederseniz karar vermemde yardımcı olursunuz.Teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Videolar (Alıntılar)
Case jx 90 ya da new hollad TD 90D
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt