PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Videolar (Çekimler)
CASE JX110 MAXPRO EGZOZ SESİ VE Bİ KAÇ KaRE FOTO
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sezer" data-source="post: 792771" data-attributes="member: 944"><p><strong>Ynt: CASE JX110 MAXPRO EGZOZ SESİ VE Bİ KAÇ KaRE FOTO</strong></p><p></p><p> bak ben adam gıbı calısmadım ama babamın dedgı -- gercekten yakıt cok iyi şöyle diyim dun gubrelerı attık 580 dönüm attık yaktıgı yakıt %35 (depo 110 lt.) ben pulluklarla 17 dönüm yer surdum ve 68 tlelık mazot aldı fullddım demek için ama yer cok ıyı tavındaydı . 24 lu ptıngerlerde 85 donumde tam yarı depoya ındırdı .. 40 km yolda 20 si 15 ton yuk 20 si boş geldi burdada yaklasık 35 40 tl (ceyrek depo bıle dusmedı ama en fazla 20 gaz genelde 15) yaktı tahmınımce dıyecegım su yakıtından cok memnunuz bizde 3105 vardı ona nazaran yakıtı gercekten cok ıyı ve onun gibi yormuyo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sezer, post: 792771, member: 944"] [b]Ynt: CASE JX110 MAXPRO EGZOZ SESİ VE Bİ KAÇ KaRE FOTO[/b] bak ben adam gıbı calısmadım ama babamın dedgı -- gercekten yakıt cok iyi şöyle diyim dun gubrelerı attık 580 dönüm attık yaktıgı yakıt %35 (depo 110 lt.) ben pulluklarla 17 dönüm yer surdum ve 68 tlelık mazot aldı fullddım demek için ama yer cok ıyı tavındaydı . 24 lu ptıngerlerde 85 donumde tam yarı depoya ındırdı .. 40 km yolda 20 si 15 ton yuk 20 si boş geldi burdada yaklasık 35 40 tl (ceyrek depo bıle dusmedı ama en fazla 20 gaz genelde 15) yaktı tahmınımce dıyecegım su yakıtından cok memnunuz bizde 3105 vardı ona nazaran yakıtı gercekten cok ıyı ve onun gibi yormuyo [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Videolar (Çekimler)
CASE JX110 MAXPRO EGZOZ SESİ VE Bİ KAÇ KaRE FOTO
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt