PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case jx65c almayı dusunuyorum lutfen yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aaysberkk" data-source="post: 879306" data-attributes="member: 50862"><p><strong>Ynt: case jx65c almayı dusunuyorum lutfen yardım</strong></p><p></p><p>Cok tesekkur ederim guzel bir karsilastirma olmus. Bende bugune kadar bir erkunt hayrani olarakk erkuntun 70 zf ve 80.4 zf sanzumanlisini cok begeniyorumm ama bisim isler genel itibari ile yolda fazla bir arazi islemiyoruzz. Sebze tarimi oldugu icinn sebze meyve tasiyacak ilaclama ile ilac yapcak birde 40 50 donum yer isleyecekk. Niyetim jx65c bir case ama case 65c kullanan arkadaslarin iyi ve kotu yonleriyle onlarin deneyimlerini ogrenmek. Cok tesekkur ederiyorum butun arkadaslara.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aaysberkk, post: 879306, member: 50862"] [b]Ynt: case jx65c almayı dusunuyorum lutfen yardım[/b] Cok tesekkur ederim guzel bir karsilastirma olmus. Bende bugune kadar bir erkunt hayrani olarakk erkuntun 70 zf ve 80.4 zf sanzumanlisini cok begeniyorumm ama bisim isler genel itibari ile yolda fazla bir arazi islemiyoruzz. Sebze tarimi oldugu icinn sebze meyve tasiyacak ilaclama ile ilac yapcak birde 40 50 donum yer isleyecekk. Niyetim jx65c bir case ama case 65c kullanan arkadaslarin iyi ve kotu yonleriyle onlarin deneyimlerini ogrenmek. Cok tesekkur ederiyorum butun arkadaslara. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case jx65c almayı dusunuyorum lutfen yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt