PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
Case jx65c mi yoksa same argon 65 mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="arapörenli" data-source="post: 1084007" data-attributes="member: 28148"><p>Inaniyorum sana doğrudur.Bu yüklü araba cekme konusunda 2 dolu romorku gectimi son vitesi görmüyor.Hele bayirda resmen kaplumbaga.Kendi motorum icin konusayim.71hp 256 tork cogu 60 65 hp motorda bundan fa tork var.Benim motorun cok buyuk tekerleri var.toplam agirlik 4300 kg.Yalniz bu kadar teknik veri yoksunu bir traktor nasil olur boyle is yapar diye dusunmuyor degilim.Buda motor sanzuman ve muhendislikle oluyor sanirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arapörenli, post: 1084007, member: 28148"] Inaniyorum sana doğrudur.Bu yüklü araba cekme konusunda 2 dolu romorku gectimi son vitesi görmüyor.Hele bayirda resmen kaplumbaga.Kendi motorum icin konusayim.71hp 256 tork cogu 60 65 hp motorda bundan fa tork var.Benim motorun cok buyuk tekerleri var.toplam agirlik 4300 kg.Yalniz bu kadar teknik veri yoksunu bir traktor nasil olur boyle is yapar diye dusunmuyor degilim.Buda motor sanzuman ve muhendislikle oluyor sanirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
Case jx65c mi yoksa same argon 65 mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt