PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Case jx65cmi yoksa mf4707 mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci94" data-source="post: 1115106" data-attributes="member: 76766"><p>Yorum güzel, uygulamaya gelince karşı çıktığın işi sen yapıyorsun. İçinde "Civarda görüyorum" kısmı geçen bir cümle mi daha güvenilir olur, yoksa "Şu kadar zaman kullandım memnunum/değilim, şu toprakta şu viteste şu devirde şu kadar yakıyor." mu?</p><p>Beyler, rica ediyorum bizzat kullanmadığınız makina hakkında, 'sırf yorum yapmış olmak için' yorum yapmayın. Maazallah adam gaza gelse gidip alsa, memnun kalmasa onun zararını ödemeye hanginiz razı olur? Ben ikisini de kullanmadığım için yorum yapmıyorum.</p><p>4707'yi fuarda inceledim. Kabinli modeli çok ergonomik. Hiç yormaz operatörü. 3 silindirli olması dezavantaj gibi görünüyor. ChipTuning yapılabilir beyinliyse. Ayrıca motor sisu olmaması lazım, Agco Power'dır o. Case'in kabin içinin dar olduğunu düşünüyorum. En azından ben Jx90c'nin içinde rahat oturamadım. 55'liğiyle ot biçtim, pratik makinaydı ama dediğim gibi kabin içi yoruyor adamı... Final yapmak gerekirse kabinli olsun, denenmiş olsun; içiniz rahat olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci94, post: 1115106, member: 76766"] Yorum güzel, uygulamaya gelince karşı çıktığın işi sen yapıyorsun. İçinde "Civarda görüyorum" kısmı geçen bir cümle mi daha güvenilir olur, yoksa "Şu kadar zaman kullandım memnunum/değilim, şu toprakta şu viteste şu devirde şu kadar yakıyor." mu? Beyler, rica ediyorum bizzat kullanmadığınız makina hakkında, 'sırf yorum yapmış olmak için' yorum yapmayın. Maazallah adam gaza gelse gidip alsa, memnun kalmasa onun zararını ödemeye hanginiz razı olur? Ben ikisini de kullanmadığım için yorum yapmıyorum. 4707'yi fuarda inceledim. Kabinli modeli çok ergonomik. Hiç yormaz operatörü. 3 silindirli olması dezavantaj gibi görünüyor. ChipTuning yapılabilir beyinliyse. Ayrıca motor sisu olmaması lazım, Agco Power'dır o. Case'in kabin içinin dar olduğunu düşünüyorum. En azından ben Jx90c'nin içinde rahat oturamadım. 55'liğiyle ot biçtim, pratik makinaydı ama dediğim gibi kabin içi yoruyor adamı... Final yapmak gerekirse kabinli olsun, denenmiş olsun; içiniz rahat olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Case jx65cmi yoksa mf4707 mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt