PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CASE JX70
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="oxidize" data-source="post: 395422" data-attributes="member: 27877"><p><strong>Ynt: CASE JX70</strong></p><p></p><p>arkadaşım ben 8 aydır jx 70 case kullanıyorum bu motoru yapanlardan allah razı olsun diyorum.ama ben motoru 11.ayda aldım.2010 yılında benim aldığım da intercole yoktu bu serilerde benim motorum 69 hp ' di.senin alcağın motorsa sanırım 65 beygir.ama şunu hiç unutma case gibi motor harika bi motor.yalnız beygir arttıkça yakıt oldukça fazlalaşıyo.örneğin çok zengin diğilsen 80 ve üzeri caseleri tercih etmemeni temenni ederim.en uygun traktör case 70.eğer beni arayıp fikir almak istersen ben aksaraylıyım.tel no:05433586305</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oxidize, post: 395422, member: 27877"] [b]Ynt: CASE JX70[/b] arkadaşım ben 8 aydır jx 70 case kullanıyorum bu motoru yapanlardan allah razı olsun diyorum.ama ben motoru 11.ayda aldım.2010 yılında benim aldığım da intercole yoktu bu serilerde benim motorum 69 hp ' di.senin alcağın motorsa sanırım 65 beygir.ama şunu hiç unutma case gibi motor harika bi motor.yalnız beygir arttıkça yakıt oldukça fazlalaşıyo.örneğin çok zengin diğilsen 80 ve üzeri caseleri tercih etmemeni temenni ederim.en uygun traktör case 70.eğer beni arayıp fikir almak istersen ben aksaraylıyım.tel no:05433586305 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CASE JX70
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt