PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="samecionur17" data-source="post: 812312" data-attributes="member: 12670"><p><strong>Ynt: case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?</strong></p><p></p><p>Ya arkadaşlar bu motoru 75 pro ' yla karşılaştırmamız lazım bence bende caseden ve newholland grubu motorlardan her zaman uzak durulmasını düşünen bir insandım.Ama bu c serisi mootorun bütün özelliklerini sdf grubu motorların özellikleriyle kıyaslıyorum teknik butun bilgileri kıyasladıgımda yakıt olarak 75 beygır c serisinın sdf grubu motorların uzerıne cıkacagına ihtimal vermıyorum ..</p><p>Ağırlık 75c=3200 kg / agrolux 410= 3400 kg</p><p>Beygir 75c = 75 / agrolux 410 = (72.5_75) </p><p>İkiside 4 silindir</p><p>Casenin tork değeri 20 tork daha fazla ve case 3.200 cc Sdf grubu 4000 cc yakıt olayı aynıysa tabiki tercih olarak caseyi almam mantıklı olacaktır.Çünkü burdaki tigerlar-argon-agroluxler gerçekten çok kalitesiz malzeme kullanılmış..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samecionur17, post: 812312, member: 12670"] [b]Ynt: case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?[/b] Ya arkadaşlar bu motoru 75 pro ' yla karşılaştırmamız lazım bence bende caseden ve newholland grubu motorlardan her zaman uzak durulmasını düşünen bir insandım.Ama bu c serisi mootorun bütün özelliklerini sdf grubu motorların özellikleriyle kıyaslıyorum teknik butun bilgileri kıyasladıgımda yakıt olarak 75 beygır c serisinın sdf grubu motorların uzerıne cıkacagına ihtimal vermıyorum .. Ağırlık 75c=3200 kg / agrolux 410= 3400 kg Beygir 75c = 75 / agrolux 410 = (72.5_75) İkiside 4 silindir Casenin tork değeri 20 tork daha fazla ve case 3.200 cc Sdf grubu 4000 cc yakıt olayı aynıysa tabiki tercih olarak caseyi almam mantıklı olacaktır.Çünkü burdaki tigerlar-argon-agroluxler gerçekten çok kalitesiz malzeme kullanılmış.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt