PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="samecionur17" data-source="post: 812354" data-attributes="member: 12670"><p><strong>Ynt: case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar bizde bir ara 2004 same explorer topII vardı biz onu 2013 yılında sattık ve şarj dinamosunun ve elektrik aksamı dışında ve müşür dışında motora anahtar değmedi : ' (ben tarlada çalışan böle bir makine görmedim 9 sene ekmeğini yedik ama Avrupa makineydi bu motor işi birazda şans işidir birazda bilinç tabe illa ufak tefek şeyler olucaktır ama en az yapanını bulmak lazım avrupa motor alabilsem zaten o paralara düşünmeden başka markaların avrupalarını tercih ederim 75 beygir düşününce motoru önümüze 2-3 tane tercih kalıyor ya sdf grubundan alıcaz ya case grubundan alıcaz yada newholland serisi alıcaz.. Biliyorsunuz euro çok değerlendi avrupa motrum var 5445 mükemmel diyebilirim iyiki almışım büyük ve ağır işlerde kullanıyorum...Alıcağım motor ara işler için ince teker kullanacagım.camurdada tarlaya girebilceğim.ilac ve gubre için hafif motor olmalı casenin C serisi bu işlere uygun motor gibi gelıyor işallah kusursuz bir motora denk geliriz zaten ılk 3-4 ayda sorun cıkmazsa bır daha o motorda kolay kolay sorun cıkacagına inanmıyorum.Birde 4 yıl garanti yaptırmayı düşünüyorum siz ne dersınız???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samecionur17, post: 812354, member: 12670"] [b]Ynt: case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?[/b] Arkadaşlar bizde bir ara 2004 same explorer topII vardı biz onu 2013 yılında sattık ve şarj dinamosunun ve elektrik aksamı dışında ve müşür dışında motora anahtar değmedi : ' (ben tarlada çalışan böle bir makine görmedim 9 sene ekmeğini yedik ama Avrupa makineydi bu motor işi birazda şans işidir birazda bilinç tabe illa ufak tefek şeyler olucaktır ama en az yapanını bulmak lazım avrupa motor alabilsem zaten o paralara düşünmeden başka markaların avrupalarını tercih ederim 75 beygir düşününce motoru önümüze 2-3 tane tercih kalıyor ya sdf grubundan alıcaz ya case grubundan alıcaz yada newholland serisi alıcaz.. Biliyorsunuz euro çok değerlendi avrupa motrum var 5445 mükemmel diyebilirim iyiki almışım büyük ve ağır işlerde kullanıyorum...Alıcağım motor ara işler için ince teker kullanacagım.camurdada tarlaya girebilceğim.ilac ve gubre için hafif motor olmalı casenin C serisi bu işlere uygun motor gibi gelıyor işallah kusursuz bir motora denk geliriz zaten ılk 3-4 ayda sorun cıkmazsa bır daha o motorda kolay kolay sorun cıkacagına inanmıyorum.Birde 4 yıl garanti yaptırmayı düşünüyorum siz ne dersınız??? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt