PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case jx80
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="koparan06" data-source="post: 301093" data-attributes="member: 17757"><p><strong>Ynt: case jx80</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar pazartesi günü türktraktör bayisini gezdirdiler fabrikanın içinde egitim veriliyor ,yemek,sürüş hizmeti saglıyorlar fabrika içerisinde motorun takılıp ortaya nasıl çıktıgını gördük nh.case aynı zaten fark olarak lastik,şanzuman,4 adet hidrolik çıkış vardır.</p><p>ben beyendim çünkü yedek parça burda imalat ediliyor en iyisi parçanın bulunur olması fiyat olarak digerlerinden ucuz olması çifçi açısından iyi bence diger traktörlerden daha aşagı fiyatlarda verseler kdv kaldırsalar tüm çifçiler yararlansa! ve 2011 peşin fiyatlarınıda söyleyim... uyy-*s</p><p>jx 70 = 58.00TL </p><p>jx 80 intercoler = 61.00TL</p><p>jx 90 = 68.00TL</p><p>jx 95 = 72.00TL</p><p> En son olur fiyatı budur lütfen bunun altında sıfır traktör fiyatı bulup bilgilendirirseniz sevinirim.</p><p>HERKEZİN TÜRK TRAKTÖRÜ GEZİP GÖRMESİNİ İSTERİM.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="koparan06, post: 301093, member: 17757"] [b]Ynt: case jx80[/b] Arkadaşlar pazartesi günü türktraktör bayisini gezdirdiler fabrikanın içinde egitim veriliyor ,yemek,sürüş hizmeti saglıyorlar fabrika içerisinde motorun takılıp ortaya nasıl çıktıgını gördük nh.case aynı zaten fark olarak lastik,şanzuman,4 adet hidrolik çıkış vardır. ben beyendim çünkü yedek parça burda imalat ediliyor en iyisi parçanın bulunur olması fiyat olarak digerlerinden ucuz olması çifçi açısından iyi bence diger traktörlerden daha aşagı fiyatlarda verseler kdv kaldırsalar tüm çifçiler yararlansa! ve 2011 peşin fiyatlarınıda söyleyim... uyy-*s jx 70 = 58.00TL jx 80 intercoler = 61.00TL jx 90 = 68.00TL jx 95 = 72.00TL En son olur fiyatı budur lütfen bunun altında sıfır traktör fiyatı bulup bilgilendirirseniz sevinirim. HERKEZİN TÜRK TRAKTÖRÜ GEZİP GÖRMESİNİ İSTERİM. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case jx80
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt