PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
case jx95 karda
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sezer" data-source="post: 268544" data-attributes="member: 944"><p><strong>Ynt: case jx95 karda</strong></p><p></p><p>tamm konyalı sen bu işi cok biliyon lan anlamıyorum sizi 3105 i sıfır aldık peşin aldık 1500 saatte sattık case aldık e ikisinide kullandık sen kullandın gördün mü yh bi onu söyle bana 3105 bikere capraz cekişli şanzıman odun gibi konfor yok yakıt cok eeeee bak sana şunu diyim bu casede en fazla 3 sene sonra değiştiriz yine case alıcaz 110 luğu koyucam bidaha taam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sezer, post: 268544, member: 944"] [b]Ynt: case jx95 karda[/b] tamm konyalı sen bu işi cok biliyon lan anlamıyorum sizi 3105 i sıfır aldık peşin aldık 1500 saatte sattık case aldık e ikisinide kullandık sen kullandın gördün mü yh bi onu söyle bana 3105 bikere capraz cekişli şanzıman odun gibi konfor yok yakıt cok eeeee bak sana şunu diyim bu casede en fazla 3 sene sonra değiştiriz yine case alıcaz 110 luğu koyucam bidaha taam [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
case jx95 karda
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt