PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
Case jxc hidrolik güç çıkışı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Baki TÜRKOĞLU" data-source="post: 1370721" data-attributes="member: 74281"><p>Şimdiki dişli kolum 56 cm ot tırmığında tam kapatınca güzel oluyor iyice dikiyor havaya tam kapatınca bile uzun geliyor özellikle ilaç pompasında samenin yan kollar olması gerekenden 15 cm kısa o yüzden tümosan kolu alıp takacağım </p><p></p><p>60 cm olan modeli sordum şimdi fiyatı 525 tl içindende 40 cm'si dışarı çıktığını söyledi öyleyse çatısı geride olan kazayağı ve çizele rahatlıkla yetişir yok yaşar abinin dediği gibi 23 cm ise mümkünatı yok yetişmez</p><p></p><p>Pistonlu ortakolu öve öve bitiremediler bu kadar gerekli bir malzememi hakkaten ne gibi bi faydası olur bana , sade şekil olsun alayım gibisindense hiç almayım daha iyi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baki TÜRKOĞLU, post: 1370721, member: 74281"] Şimdiki dişli kolum 56 cm ot tırmığında tam kapatınca güzel oluyor iyice dikiyor havaya tam kapatınca bile uzun geliyor özellikle ilaç pompasında samenin yan kollar olması gerekenden 15 cm kısa o yüzden tümosan kolu alıp takacağım 60 cm olan modeli sordum şimdi fiyatı 525 tl içindende 40 cm'si dışarı çıktığını söyledi öyleyse çatısı geride olan kazayağı ve çizele rahatlıkla yetişir yok yaşar abinin dediği gibi 23 cm ise mümkünatı yok yetişmez Pistonlu ortakolu öve öve bitiremediler bu kadar gerekli bir malzememi hakkaten ne gibi bi faydası olur bana , sade şekil olsun alayım gibisindense hiç almayım daha iyi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
Case jxc hidrolik güç çıkışı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt