PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
Case jxc hidrolik güç çıkışı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Baki TÜRKOĞLU" data-source="post: 1370783" data-attributes="member: 74281"><p>Abi Samenin kollar danagözüyken 85 cm'di onları kestim C başlık yaptım 90 oldu yine de çok kısa bu kolları verip 8095 tümosan kolu alıp takacağım onlar 105 cm tam istediğim ayarda </p><p></p><p>Aynen dediğin gibi kollar kısa olduğu için fazla dikmesi için ortakolu bi alta alınca gelip damper çıkışlarının beynine dayanıyor askı kollarını aşağıya saldım biraz orayı öyle kurtardım fakat biraz yüksek sınır gelince bayağı sorun oluyor geçerken veyada geri geri çıkmaya çalışırken karşılıyor çıkamıyorum onun için yan kolları uzatacam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baki TÜRKOĞLU, post: 1370783, member: 74281"] Abi Samenin kollar danagözüyken 85 cm'di onları kestim C başlık yaptım 90 oldu yine de çok kısa bu kolları verip 8095 tümosan kolu alıp takacağım onlar 105 cm tam istediğim ayarda Aynen dediğin gibi kollar kısa olduğu için fazla dikmesi için ortakolu bi alta alınca gelip damper çıkışlarının beynine dayanıyor askı kollarını aşağıya saldım biraz orayı öyle kurtardım fakat biraz yüksek sınır gelince bayağı sorun oluyor geçerken veyada geri geri çıkmaya çalışırken karşılıyor çıkamıyorum onun için yan kolları uzatacam [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
Case jxc hidrolik güç çıkışı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt