PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Case jxc nh tt 4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aaysberkk" data-source="post: 1041043" data-attributes="member: 50862"><p>yenı tt4 serılerı ıle aynı arka kısımlarıı casenın c serısı ıle keske motorunuda ıveco f5 koysaydıı guzel motor olurdu neyse soruna gelecek olursak casede kolları nasıl taktıgımı anlatım sende bır dene yaparsın hala soyledıgın gıbı oluyrsa servıse gosterırsınn orta kolu traktorde en alt delıkte olmalı patlatma baglantısı patlatmanın en alt delıklerıne tak sonra kumanda kollarında numara degerlerınıde koltuk tan taraftakı kolu 7 9 arası bır konuma getır ben genelde 8 bucuk 9 gıbı kullanıyorum dıger koluda 6 7 de kullan yada ıstedıgın derınlıktee ama hassıyet kolunu koltuk tarafındakı kolu yanı 8 ve ustunde dene hassasıyetın en ıyı calıstıgı deger ordaa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aaysberkk, post: 1041043, member: 50862"] yenı tt4 serılerı ıle aynı arka kısımlarıı casenın c serısı ıle keske motorunuda ıveco f5 koysaydıı guzel motor olurdu neyse soruna gelecek olursak casede kolları nasıl taktıgımı anlatım sende bır dene yaparsın hala soyledıgın gıbı oluyrsa servıse gosterırsınn orta kolu traktorde en alt delıkte olmalı patlatma baglantısı patlatmanın en alt delıklerıne tak sonra kumanda kollarında numara degerlerınıde koltuk tan taraftakı kolu 7 9 arası bır konuma getır ben genelde 8 bucuk 9 gıbı kullanıyorum dıger koluda 6 7 de kullan yada ıstedıgın derınlıktee ama hassıyet kolunu koltuk tarafındakı kolu yanı 8 ve ustunde dene hassasıyetın en ıyı calıstıgı deger ordaa [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Case jxc nh tt 4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt