PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CASE JXC SERİLERİNDE ÇIKAN FABRİKASYON HATALAR.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="snow" data-source="post: 940292" data-attributes="member: 76183"><p><strong>Ynt: CASE JXC SERİLERİNDE ÇIKAN FABRİKASYON HATALAR.</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar ben 2013 jx65c aldım kepçeli olanlarından öncelikle traktörün servis problemlerini traktöre yüklemeyelim ben alırken kepçeli olduğu için ön ağırlıklar yoktu ve hidrolik kollar kancalı değildi ben bunaları servis ten tedarik ettirdim ve traktör mükemmel diye bilirim hiç sıkıntı vermedi şükür arkadaş deutuz daha az yakıyor diyor ama şunu unutmayın gerekenden az yakan traktörün çekişi az olur bunu her şekil isbatlarım çünkü köyde timosanın 75lği vede deutuzun 75 liğivar herkte onlara zot atırıyorum ama ben onlarda biraz fazla yakıyorum fazla derken bu en fazla arada 4 5 litre oynuyo buda fazlabir fark deyil benim traktörüm çeksin yeterki yakıt önemli deyil fazla ha çekmese bide yakarsa işte bu sorundur artı stan dart herk yakıtıda 1 500 lt altına düşmez ha bir eksiyi var liftomatik yok onsuzda rahatlıkla kulanım yapılıyor be taktırmayı düşünüyordum oda hidrolik açılacağı için vazgeçtim başka bir sorun çıkar diye birde kabin amortisörü mükemmel bide traktörde turbo inter coller yok bence en büyük eksik bu başka sorunu yok alacak arkadaşlara tavsiyem başka traktöre hiç bulaşmayın alırsanız pişman olmazsın sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım Haşim bakan saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="snow, post: 940292, member: 76183"] [b]Ynt: CASE JXC SERİLERİNDE ÇIKAN FABRİKASYON HATALAR.[/b] Arkadaşlar ben 2013 jx65c aldım kepçeli olanlarından öncelikle traktörün servis problemlerini traktöre yüklemeyelim ben alırken kepçeli olduğu için ön ağırlıklar yoktu ve hidrolik kollar kancalı değildi ben bunaları servis ten tedarik ettirdim ve traktör mükemmel diye bilirim hiç sıkıntı vermedi şükür arkadaş deutuz daha az yakıyor diyor ama şunu unutmayın gerekenden az yakan traktörün çekişi az olur bunu her şekil isbatlarım çünkü köyde timosanın 75lği vede deutuzun 75 liğivar herkte onlara zot atırıyorum ama ben onlarda biraz fazla yakıyorum fazla derken bu en fazla arada 4 5 litre oynuyo buda fazlabir fark deyil benim traktörüm çeksin yeterki yakıt önemli deyil fazla ha çekmese bide yakarsa işte bu sorundur artı stan dart herk yakıtıda 1 500 lt altına düşmez ha bir eksiyi var liftomatik yok onsuzda rahatlıkla kulanım yapılıyor be taktırmayı düşünüyordum oda hidrolik açılacağı için vazgeçtim başka bir sorun çıkar diye birde kabin amortisörü mükemmel bide traktörde turbo inter coller yok bence en büyük eksik bu başka sorunu yok alacak arkadaşlara tavsiyem başka traktöre hiç bulaşmayın alırsanız pişman olmazsın sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım Haşim bakan saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CASE JXC SERİLERİNDE ÇIKAN FABRİKASYON HATALAR.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt