PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case jxc serilerinde olmasini istediginiz donanimsal ozellikler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ysener" data-source="post: 1104960" data-attributes="member: 75828"><p>1-hidrolik en az 3500 kg </p><p>2-power shuttle </p><p>3-düğmeli dört çeker ve difransiyel kilidi</p><p>4-ekranda dört çeker lambası</p><p>5- frenlere basınca otomatik dört çekere geçmeli</p><p>6-40 km yol hızı</p><p>7-elektronik lift otomatik</p><p>8-arka çamurluklarda elektronik hidrolik kolları kaldırma düğmesi</p><p>Biraz daha yazabilirdim ama farmall c ye benzedi derler bana sorarsanız jxc ye gerek Yok farmall c serileri çok güzel 55 hp den başlayıp gitmeli rakamları düşürsünlerde Türk çiftçisi bir güzel traktör hem alsın hemde yorulmadan kullansın yada milli üreticilerimiz bu kalitede üretim yapsınlar gözümüz dışarda kalmasın 77 model fordumuz vardı İngiliz gövde rengi hala parlıyordu mazot parlatması değil ttf defalarca yazdım gövde renginiz çabuk soluyor paslanmalar oluyor diye sizi servisle görüştürelim muhabbetinleler ben teknik bir konudan bahsediyorum onlarsa sen işçisin işçi kal diyorlar kimse kimseyi hafife almalı görüşlere bakmalı kaldı ki bende en az onlar kadar teknik işlerin akademik olarak içindeyim istiyorum ki insanımız verdiğinin karşılığını alabilsin çiftçiye kısacası insana değer verilsin açık yürekli her görüş önemlidir ilkçağdan bu yana özgür düşünce bilimselliğin temelini oluşturur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ysener, post: 1104960, member: 75828"] 1-hidrolik en az 3500 kg 2-power shuttle 3-düğmeli dört çeker ve difransiyel kilidi 4-ekranda dört çeker lambası 5- frenlere basınca otomatik dört çekere geçmeli 6-40 km yol hızı 7-elektronik lift otomatik 8-arka çamurluklarda elektronik hidrolik kolları kaldırma düğmesi Biraz daha yazabilirdim ama farmall c ye benzedi derler bana sorarsanız jxc ye gerek Yok farmall c serileri çok güzel 55 hp den başlayıp gitmeli rakamları düşürsünlerde Türk çiftçisi bir güzel traktör hem alsın hemde yorulmadan kullansın yada milli üreticilerimiz bu kalitede üretim yapsınlar gözümüz dışarda kalmasın 77 model fordumuz vardı İngiliz gövde rengi hala parlıyordu mazot parlatması değil ttf defalarca yazdım gövde renginiz çabuk soluyor paslanmalar oluyor diye sizi servisle görüştürelim muhabbetinleler ben teknik bir konudan bahsediyorum onlarsa sen işçisin işçi kal diyorlar kimse kimseyi hafife almalı görüşlere bakmalı kaldı ki bende en az onlar kadar teknik işlerin akademik olarak içindeyim istiyorum ki insanımız verdiğinin karşılığını alabilsin çiftçiye kısacası insana değer verilsin açık yürekli her görüş önemlidir ilkçağdan bu yana özgür düşünce bilimselliğin temelini oluşturur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case jxc serilerinde olmasini istediginiz donanimsal ozellikler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt