PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CASE Mİ ERKUNT MU?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 481553" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: CASE Mİ ERKUNT MU?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>benim kubotadan evvel iki tane erkuntum vardı erkunt 75bg e kadar traktör üretiyor kullandıgım kubota 86bg gucunde ve fiyat özellik olarak cok makul geldi umarım tercih nedenimi anlamışsındır.. </p><p></p><p></p><p></p><p>yerli SERMAYE erkuntunun tamamı .. case -nh yerli sermaye degil burada montaj yapabilirler illaki bi çok kişi oradan ekmek te yiyor ama bi erkunt ve tumosan kadar yerli degil.. ne ismi ne sermayesinin tamamı.. kaldıki ben öncelikle git kullan begenirsen tercihini öle yap dedim.. zaten erkuntu begenmesse gider istedigini alır...yerli diye kötüde olsa kimseye al diyemem ama yerliler kaliteyi artırıyor inşallah itallerin kalitesini yakalar..bizde tercih ederiz..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 481553, member: 2401"] [b]Ynt: CASE Mİ ERKUNT MU?[/b] benim kubotadan evvel iki tane erkuntum vardı erkunt 75bg e kadar traktör üretiyor kullandıgım kubota 86bg gucunde ve fiyat özellik olarak cok makul geldi umarım tercih nedenimi anlamışsındır.. yerli SERMAYE erkuntunun tamamı .. case -nh yerli sermaye degil burada montaj yapabilirler illaki bi çok kişi oradan ekmek te yiyor ama bi erkunt ve tumosan kadar yerli degil.. ne ismi ne sermayesinin tamamı.. kaldıki ben öncelikle git kullan begenirsen tercihini öle yap dedim.. zaten erkuntu begenmesse gider istedigini alır...yerli diye kötüde olsa kimseye al diyemem ama yerliler kaliteyi artırıyor inşallah itallerin kalitesini yakalar..bizde tercih ederiz.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CASE Mİ ERKUNT MU?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt