PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CASE Mİ ERKUNT MU?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="djzeus" data-source="post: 534916" data-attributes="member: 14865"><p><strong>Ynt: CASE Mİ ERKUNT MU?</strong></p><p></p><p>ıveco motoru her zaman perkins ' ten bir adım önde tutarım özellikle kullanım ömrü açısından çoğu kişide türk traktörün ürettiği traktörleri beğenmiyor ama türk traktörün ürettiği TD ve JX serisi motor aksamı yerlilerin içerisinde en uzun ömürlüsü ve piyasası açısından çok iyi makinalar yakıtıda tarlaya girdiği zaman çok iyi yaktığı yakıta göre performansı da süper... TD ve JX serisini kullananlardan hiç şikayet duymadım şikayet edenler genellikle traktörü kullanmayan bilmeden kulaktan dolma bilgilerle bildiğini söyleyen kişiler hep şikayet eden...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="djzeus, post: 534916, member: 14865"] [b]Ynt: CASE Mİ ERKUNT MU?[/b] ıveco motoru her zaman perkins ' ten bir adım önde tutarım özellikle kullanım ömrü açısından çoğu kişide türk traktörün ürettiği traktörleri beğenmiyor ama türk traktörün ürettiği TD ve JX serisi motor aksamı yerlilerin içerisinde en uzun ömürlüsü ve piyasası açısından çok iyi makinalar yakıtıda tarlaya girdiği zaman çok iyi yaktığı yakıta göre performansı da süper... TD ve JX serisini kullananlardan hiç şikayet duymadım şikayet edenler genellikle traktörü kullanmayan bilmeden kulaktan dolma bilgilerle bildiğini söyleyen kişiler hep şikayet eden... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CASE Mİ ERKUNT MU?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt