PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Case mi John Deere mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alexander" data-source="post: 1354563" data-attributes="member: 106"><p>[MEDIA=youtube]paikqKGINWw[/MEDIA]</p><p>Bu 55 c üzerinde 4 silindir iveco motor bulunmakta ve nasil bir güce sahip olduğunu burda görebiliriz.</p><p>Birde bunun bir büyük modeli olan 65c var.kaldiki bahsettiğimiz 75c farmal C serisinin yani 55hp den 115 hp ye kadar olan serinin hani bu yerli ama diyenlere inat avrupada jx c diye satilmayan 55 den 115 e kadar FARMAL C olarak sunulan modelin orta güçteki serisi 75 lik.yani kıyas yaparken iyi hesap etmek lazim traktor arka arkaya bağlamak bir şeyleri nekadar kanıtlayabilir bilemiyorum.ama aklı başında bir çiftçi traktör alırken anlık rüzgarlara kapılmaması gerektiğini düşünüyorum.</p><p>Tabiki önce marka</p><p>Servis </p><p>Bayi çokluğu</p><p>Piyasadaki değeri</p><p>Kullanışlılığı </p><p>Yakıt tasarrufu</p><p>Arıza ve müşteri memnuniyeti bunlar çok önemli.bunlari göze almak lazim.</p><p>Saygı ve selamlar .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alexander, post: 1354563, member: 106"] [MEDIA=youtube]paikqKGINWw[/MEDIA] Bu 55 c üzerinde 4 silindir iveco motor bulunmakta ve nasil bir güce sahip olduğunu burda görebiliriz. Birde bunun bir büyük modeli olan 65c var.kaldiki bahsettiğimiz 75c farmal C serisinin yani 55hp den 115 hp ye kadar olan serinin hani bu yerli ama diyenlere inat avrupada jx c diye satilmayan 55 den 115 e kadar FARMAL C olarak sunulan modelin orta güçteki serisi 75 lik.yani kıyas yaparken iyi hesap etmek lazim traktor arka arkaya bağlamak bir şeyleri nekadar kanıtlayabilir bilemiyorum.ama aklı başında bir çiftçi traktör alırken anlık rüzgarlara kapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Tabiki önce marka Servis Bayi çokluğu Piyasadaki değeri Kullanışlılığı Yakıt tasarrufu Arıza ve müşteri memnuniyeti bunlar çok önemli.bunlari göze almak lazim. Saygı ve selamlar . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Case mi John Deere mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt