PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case mi tumo mu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GENCUS" data-source="post: 756365" data-attributes="member: 8740"><p><strong>Ynt: case mi tumo mu</strong></p><p></p><p>ha bırde dün tarla sürüorduk ben tümoda 4 lü 11 pulluk case 5 li 11 case 2 nin 3 üyle gıdıordu ben 2 nın 4 ü ama bı turlu caseye yetısemedım pancar yerınde ıse tumo 2nin 2 siyle gıdıodum casede 2nin 2 si case arkamdan yetısıor aynı vitesde ve dünki deneyımızde tümosan caseden cok yaktı ve patenaja düşme caseden fazla hani masseylerı patenaj motoru derdık bız buda massey gıbı sert toprakda caseden zayıf kaldı bunu gördük benım sorum bunların şanzuman aynı deılmı case 12x20 ama sürüngen sayesınde onuda ztn kullanılmıor normal 12x12 oluor tümonunkı dahamı az? Yada dahamı cok anlayamadım? yolda hızlı gıden tumosanbtarlada neden caseden yavaş?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GENCUS, post: 756365, member: 8740"] [b]Ynt: case mi tumo mu[/b] ha bırde dün tarla sürüorduk ben tümoda 4 lü 11 pulluk case 5 li 11 case 2 nin 3 üyle gıdıordu ben 2 nın 4 ü ama bı turlu caseye yetısemedım pancar yerınde ıse tumo 2nin 2 siyle gıdıodum casede 2nin 2 si case arkamdan yetısıor aynı vitesde ve dünki deneyımızde tümosan caseden cok yaktı ve patenaja düşme caseden fazla hani masseylerı patenaj motoru derdık bız buda massey gıbı sert toprakda caseden zayıf kaldı bunu gördük benım sorum bunların şanzuman aynı deılmı case 12x20 ama sürüngen sayesınde onuda ztn kullanılmıor normal 12x12 oluor tümonunkı dahamı az? Yada dahamı cok anlayamadım? yolda hızlı gıden tumosanbtarlada neden caseden yavaş? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
case mi tumo mu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt