PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Videolar (Çekimler)
case & ünlü 5 12
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="delihan" data-source="post: 570628" data-attributes="member: 30572"><p><strong>Ynt: case & ünlü 5 12</strong></p><p></p><p> saygıdeğer abi iyi güzel hoş diyorsun bizi boş konuşan adam sıfatına koyuyorsun ki ben üzerime alındım çünkü traktör çekişmelerine yorumu yapanlardan biri de benim bu eğlence amaçlı yapılan tehlikeli macera hoşuma gidiyor erkunt 90 td 100 ü çekmiş demişsin erkunt 90 yeni bu sene piyasaya çıktı adamlar alır almaz 500 saat dolduramazlar heralde yani 2 traktörde sıfırken çekişmeye girmiş bu bağlam da boş konuşan bilip bilmeden konuşan kim oluyo acaba ??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delihan, post: 570628, member: 30572"] [b]Ynt: case & ünlü 5 12[/b] saygıdeğer abi iyi güzel hoş diyorsun bizi boş konuşan adam sıfatına koyuyorsun ki ben üzerime alındım çünkü traktör çekişmelerine yorumu yapanlardan biri de benim bu eğlence amaçlı yapılan tehlikeli macera hoşuma gidiyor erkunt 90 td 100 ü çekmiş demişsin erkunt 90 yeni bu sene piyasaya çıktı adamlar alır almaz 500 saat dolduramazlar heralde yani 2 traktörde sıfırken çekişmeye girmiş bu bağlam da boş konuşan bilip bilmeden konuşan kim oluyo acaba ?? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Videolar (Çekimler)
case & ünlü 5 12
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt