PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
ÇAYIR BİÇMEDE YENİ DİZAYN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="satocan58" data-source="post: 391043" data-attributes="member: 22267"><p><strong>Ynt: ÇAYIR BİÇMEDE YENİ DİZAYN</strong></p><p></p><p>Saol muhtar...Arkadaslar daha önce anlatmistim, elimde sadece bu video var...Sag taraftaki saci görüyorsunuz. Aynisi ön taraftada var. Öyle cok prof bisey degil ama gercekten cok ise yariyor. Üzerine önce delikli bir serit demir kaynattirmis. daha sonra asagidaki saci tellerle o delikle seride baglamis. Aradan tas kacmasin diyede samyel kesmis üzerine. Yonca saca gelince biraz yatiyor ama kesinlikle tamburanin bicaklarindan kacmiyor. 0 kayipla biciyoruz.. Gecen sene 100 dönüm bictim tek tas degmedi. Kabinli kabinsiz her motura lazim. Hemde cok ucuz maliyetli. Iyi bir demir ustasi cok daha iyisini yapabilir...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satocan58, post: 391043, member: 22267"] [b]Ynt: ÇAYIR BİÇMEDE YENİ DİZAYN[/b] Saol muhtar...Arkadaslar daha önce anlatmistim, elimde sadece bu video var...Sag taraftaki saci görüyorsunuz. Aynisi ön taraftada var. Öyle cok prof bisey degil ama gercekten cok ise yariyor. Üzerine önce delikli bir serit demir kaynattirmis. daha sonra asagidaki saci tellerle o delikle seride baglamis. Aradan tas kacmasin diyede samyel kesmis üzerine. Yonca saca gelince biraz yatiyor ama kesinlikle tamburanin bicaklarindan kacmiyor. 0 kayipla biciyoruz.. Gecen sene 100 dönüm bictim tek tas degmedi. Kabinli kabinsiz her motura lazim. Hemde cok ucuz maliyetli. Iyi bir demir ustasi cok daha iyisini yapabilir... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
ÇAYIR BİÇMEDE YENİ DİZAYN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt