PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
ÇEKİŞ BUDUR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 716029" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: ÇEKİŞ BUDUR</strong></p><p></p><p>Son videodaki <strong>150 bg</strong> civarı bi eski kasa Zetor. Arkasındaki tank (kaydığına göre içi dolu tarlaya sıvı+katı hayvan gübresi-şerbet- çekiyor) abartısız darası ve yüküyle en az <strong>25 ton.</strong></p><p></p><p>Bizdeki <strong>90</strong> ' lık Zetor bile <strong>15-20 tonla</strong> kamyon gibi gidiyorsa, 100-120 üzeri zetorları düşünemiyorum. Sadece sesi bile müzik diye dinlenir, abartısız zetorların sesini uzaktan dinle bilemeyen kamyon mu kepçe mi traktör mü ayırt edemez.</p><p></p><p><strong>Birkaç aylık zetor binicisiyim ama benim için zetorun türkçesi=gerçek güç ve çekiş.</strong></p><p></p><p>Bizde pek alınmasa da bilinmese de mutlaka incelenmesi gereken bi makina.</p><p></p><p></p><p></p><p>Buda 80 bg Zetor...</p><p></p><p><a href="http://www.youtube.com/watch?v=73Tfri0KHGc#" target="_blank">Žatva Zetor 10145 VS 8tona.mp4</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 716029, member: 46698"] [b]Ynt: ÇEKİŞ BUDUR[/b] Son videodaki [b]150 bg[/b] civarı bi eski kasa Zetor. Arkasındaki tank (kaydığına göre içi dolu tarlaya sıvı+katı hayvan gübresi-şerbet- çekiyor) abartısız darası ve yüküyle en az [b]25 ton.[/b] Bizdeki [b]90[/b] ' lık Zetor bile [b]15-20 tonla[/b] kamyon gibi gidiyorsa, 100-120 üzeri zetorları düşünemiyorum. Sadece sesi bile müzik diye dinlenir, abartısız zetorların sesini uzaktan dinle bilemeyen kamyon mu kepçe mi traktör mü ayırt edemez. [b]Birkaç aylık zetor binicisiyim ama benim için zetorun türkçesi=gerçek güç ve çekiş.[/b] Bizde pek alınmasa da bilinmese de mutlaka incelenmesi gereken bi makina. Buda 80 bg Zetor... [url=http://www.youtube.com/watch?v=73Tfri0KHGc#]Žatva Zetor 10145 VS 8tona.mp4[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
ÇEKİŞ BUDUR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt