PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
ÇEKİŞ BUDUR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 716383" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: ÇEKİŞ BUDUR</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Benden iyi bilseydin yorumlarına yaşı başı karıştırmazdın ilk önce. Abartılacak bişey sana göre olmayabilir fanatiklik ilede alakası yok motor çekiyormu çekiyor herşey var videoda o zaman kullandığın motorla bu motorlardan daha çok yükü daha verimli şekilde çekersin bizde eywallah deriz. </p><p></p><p></p><p></p><p>Bu adam konularında asla başka marka ile karşılaştırmıyo zetoru. Üstüne basa basada söylüyor ben diğer markalar kötü demiyorum zetor çok iyi diyorum diyor. Birşeyi ispatlaması gerekmez adam kullandığı markayı seviyo keşke her üye böyle olabilse kullandığımız markanın ne motorları ne özellikleri ne gelişmişlikleri var öğrenebilsek. Bu foruma tüm traktör sahibi olanlar mı giriş yapıyor sadece ? Belki iyi olupta genelde bilinmeyen ne markalar var. Böyle markalar dünya üzerindede mevcut ama bizim insanımız neden bunu kabullenemiyor anlamıyorum. Keşke seçenek daha çok olsada rekabetten dolayı fiyat düşse. </p><p></p><p></p><p></p><p>Tabi canım zaten Türkiye bütün markaları aldı kullandı bi şuanki markalar çok iyi oldu diğerleri beş para etmedi bu motorlar her testten geçti diğer markalar geçmedi bu markalar en az yakıyor diğer markalar hep çok yaktı hiç çekmediler hatta sende hepsini kullandın bize ders veriyorsun. Sen görmedin diye traktörde çekiş olmayacak mı sağlam olmayacak mı üretilen bütün traktörleri sana göstermek zorundalar sanki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 716383, member: 45767"] [b]Ynt: ÇEKİŞ BUDUR[/b] Benden iyi bilseydin yorumlarına yaşı başı karıştırmazdın ilk önce. Abartılacak bişey sana göre olmayabilir fanatiklik ilede alakası yok motor çekiyormu çekiyor herşey var videoda o zaman kullandığın motorla bu motorlardan daha çok yükü daha verimli şekilde çekersin bizde eywallah deriz. Bu adam konularında asla başka marka ile karşılaştırmıyo zetoru. Üstüne basa basada söylüyor ben diğer markalar kötü demiyorum zetor çok iyi diyorum diyor. Birşeyi ispatlaması gerekmez adam kullandığı markayı seviyo keşke her üye böyle olabilse kullandığımız markanın ne motorları ne özellikleri ne gelişmişlikleri var öğrenebilsek. Bu foruma tüm traktör sahibi olanlar mı giriş yapıyor sadece ? Belki iyi olupta genelde bilinmeyen ne markalar var. Böyle markalar dünya üzerindede mevcut ama bizim insanımız neden bunu kabullenemiyor anlamıyorum. Keşke seçenek daha çok olsada rekabetten dolayı fiyat düşse. Tabi canım zaten Türkiye bütün markaları aldı kullandı bi şuanki markalar çok iyi oldu diğerleri beş para etmedi bu motorlar her testten geçti diğer markalar geçmedi bu markalar en az yakıyor diğer markalar hep çok yaktı hiç çekmediler hatta sende hepsini kullandın bize ders veriyorsun. Sen görmedin diye traktörde çekiş olmayacak mı sağlam olmayacak mı üretilen bütün traktörleri sana göstermek zorundalar sanki. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
ÇEKİŞ BUDUR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt