PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
ÇEKİŞ BUDUR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 716486" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: ÇEKİŞ BUDUR</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Hakan yarışmalarda fendt ' ten üstünlükleri var. Ayrıca Türkiye ' ye gelmeyen tek marka zetor değil. Her konuda üstün demedik. Fendt ile ve ya başka marka ile karşılaştırma yapmadık. Siz Zetoru neden başka markalar iye kıyaslıyorsunuz ? Kimse başka marka kötü zetor iyi demiyor en iyiside zetor demiyor. En iyisi kendi elimizde olan elbet ama hiç bi şeye iyi diyemeyeceğizmi ?</p><p></p><p></p><p></p><p>Böyle yaparak zaten dırdırı sen yapıyorsun. Önce SAYGI Gerek. Yaşını bilmiyorum belki büyük olabilirsin ( ondan da tam emin olamayızda ). Ama elalemin derdi neden seni geriyor benim ağzımı zorla bozuyorsun boş konu dolu konu sanane sana ne oluyor kim neden telef oluyor ? Şimdi gelmeye başlamış bizde eski videolarını izleyip yorum yapıyoruz sanane beğenmezsen beğenme sevmezsen sevme forumda gerginlik yaratmanın amacı ne bilmiyorum ama böyle devam edersen forumun huzurunu ve de benim ağzımı bozacaksın. Büyüksen büyüklüğünü bil saygısızlık yapma.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Özkan abi ne dersek diyelim. Adamda saygı yok, başkalarının düşüncelerine hakaret ten başka bişey yapmıyor. Yok şunu senden iyi bilirim, Yok dırdır yapma, Boş konuşma, Telef olursunuz sanki burda savaşa gidelim dedik. Ne gereği var böyle şeylerin. Her cümlenin sonuna gülücük atıp sırıtarak neyin ne olduğu belli oluyor zaten. Sanki satın traktörleri Zetor alın dedik. Beğenmeyen beğenmesin. Bizdede fiat 480 var Zetor her konuda en iyi olsa alamadıktan sonra gene bizdeki traköler iş görüyoruz. Ne olur yani daha farklı uygun traktörler de gelse ülkeye. Sanki üretimden kalktı şuan Türkiye ' de satılmıyor gibi bide gelmiş adam fırça kayıyor bize. Sen kimsin yani tanımadığın etmediğin adama ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 716486, member: 45767"] [b]Ynt: ÇEKİŞ BUDUR[/b] Hakan yarışmalarda fendt ' ten üstünlükleri var. Ayrıca Türkiye ' ye gelmeyen tek marka zetor değil. Her konuda üstün demedik. Fendt ile ve ya başka marka ile karşılaştırma yapmadık. Siz Zetoru neden başka markalar iye kıyaslıyorsunuz ? Kimse başka marka kötü zetor iyi demiyor en iyiside zetor demiyor. En iyisi kendi elimizde olan elbet ama hiç bi şeye iyi diyemeyeceğizmi ? Böyle yaparak zaten dırdırı sen yapıyorsun. Önce SAYGI Gerek. Yaşını bilmiyorum belki büyük olabilirsin ( ondan da tam emin olamayızda ). Ama elalemin derdi neden seni geriyor benim ağzımı zorla bozuyorsun boş konu dolu konu sanane sana ne oluyor kim neden telef oluyor ? Şimdi gelmeye başlamış bizde eski videolarını izleyip yorum yapıyoruz sanane beğenmezsen beğenme sevmezsen sevme forumda gerginlik yaratmanın amacı ne bilmiyorum ama böyle devam edersen forumun huzurunu ve de benim ağzımı bozacaksın. Büyüksen büyüklüğünü bil saygısızlık yapma. Özkan abi ne dersek diyelim. Adamda saygı yok, başkalarının düşüncelerine hakaret ten başka bişey yapmıyor. Yok şunu senden iyi bilirim, Yok dırdır yapma, Boş konuşma, Telef olursunuz sanki burda savaşa gidelim dedik. Ne gereği var böyle şeylerin. Her cümlenin sonuna gülücük atıp sırıtarak neyin ne olduğu belli oluyor zaten. Sanki satın traktörleri Zetor alın dedik. Beğenmeyen beğenmesin. Bizdede fiat 480 var Zetor her konuda en iyi olsa alamadıktan sonra gene bizdeki traköler iş görüyoruz. Ne olur yani daha farklı uygun traktörler de gelse ülkeye. Sanki üretimden kalktı şuan Türkiye ' de satılmıyor gibi bide gelmiş adam fırça kayıyor bize. Sen kimsin yani tanımadığın etmediğin adama ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
ÇEKİŞ BUDUR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt