PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
ÇEKİŞ BUDUR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 730688" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: ÇEKİŞ BUDUR</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Suç distribütör de olabilir fakat bu kimseye saygısızlık yapma hakkı vermez değil mi ? </p><p></p><p>Sen şimdi FORD traktörleri güzel desen, bende yok diyemezsin ford neymiş deyip sana küfür etsem olur mu olmaz tabiki, durum ayne böyle oldu burda. İsterse trilyon versin, ben birinin hiç bir hakkını kısıtlamadığım müddetçe konuşurum, yazarım, kimsede karışamaz, bir yanlışımız varsa yetkililer gerekeni yaparlar.</p><p></p><p></p><p></p><p>Evet piyasası 2. eli olmayan bir traktör. Bayi servis de yaygın değil. Aldın mı satmayacaksın hemen, ama bunlar kabul edildikten sonra daha ney ispatlanmaya calısılıyor anlamadım ?</p><p></p><p></p><p>NOT : ZETOR ' u sevdiğim için açıklama yapma gereği hissettim. Kişisel olarak algılanmasını istemem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 730688, member: 45767"] [b]Ynt: ÇEKİŞ BUDUR[/b] Suç distribütör de olabilir fakat bu kimseye saygısızlık yapma hakkı vermez değil mi ? Sen şimdi FORD traktörleri güzel desen, bende yok diyemezsin ford neymiş deyip sana küfür etsem olur mu olmaz tabiki, durum ayne böyle oldu burda. İsterse trilyon versin, ben birinin hiç bir hakkını kısıtlamadığım müddetçe konuşurum, yazarım, kimsede karışamaz, bir yanlışımız varsa yetkililer gerekeni yaparlar. Evet piyasası 2. eli olmayan bir traktör. Bayi servis de yaygın değil. Aldın mı satmayacaksın hemen, ama bunlar kabul edildikten sonra daha ney ispatlanmaya calısılıyor anlamadım ? NOT : ZETOR ' u sevdiğim için açıklama yapma gereği hissettim. Kişisel olarak algılanmasını istemem. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
ÇEKİŞ BUDUR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt