PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Fotoğraflar (Çekimler)
Çekiştirme yapmak için rakip arıyorum.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 868246" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Çekiştirme yapmak için rakip arıyorum.</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>4x4 ise L200 çekmiştir Abi. Şahsen x35 ' de kullandım, 4x4 l200 ' de. </p><p></p><p>L200 135 hp sağlam torku olan bir makina. </p><p></p><p>********</p><p></p><p>Kubotalar gerçekten çekişme konusunda zayıflar. Şahsen hiç denemedim ama izlediğim ne kadar video varsa hepsinde çekiliyorlar. </p><p></p><p>Yakıttan kazanmak istiyorsanız ağırlıktan feragat etmek zorundasınız. Ağırlıktan feragat ettiğinizde de çekme kabiliyetiniz azalıyor. Aslında makina güzel asılıyor ama ağırlığın düşük olması tutunmayı zayıflatıyor. </p><p></p><p>Şu ana kadar 300 saate yakındır kullanıyorum, makinayı sevdim. Özellikle pratikliğine hayranım. </p><p>Senede 3000 dekar arazi sürmek zorunda olsam, ağırlığı ve çekme kabiliyeti yüksek makinalara bakardım. Ama balya, ekim, ilaç gibi orta hafif işler işin içerisine girdiğinde, üstüne yok. Açıkça söylentim hafifliğini fazlasıyla telafi ediyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 868246, member: 21067"] [b]Ynt: Çekiştirme yapmak için rakip arıyorum.[/b] 4x4 ise L200 çekmiştir Abi. Şahsen x35 ' de kullandım, 4x4 l200 ' de. L200 135 hp sağlam torku olan bir makina. ******** Kubotalar gerçekten çekişme konusunda zayıflar. Şahsen hiç denemedim ama izlediğim ne kadar video varsa hepsinde çekiliyorlar. Yakıttan kazanmak istiyorsanız ağırlıktan feragat etmek zorundasınız. Ağırlıktan feragat ettiğinizde de çekme kabiliyetiniz azalıyor. Aslında makina güzel asılıyor ama ağırlığın düşük olması tutunmayı zayıflatıyor. Şu ana kadar 300 saate yakındır kullanıyorum, makinayı sevdim. Özellikle pratikliğine hayranım. Senede 3000 dekar arazi sürmek zorunda olsam, ağırlığı ve çekme kabiliyeti yüksek makinalara bakardım. Ama balya, ekim, ilaç gibi orta hafif işler işin içerisine girdiğinde, üstüne yok. Açıkça söylentim hafifliğini fazlasıyla telafi ediyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Fotoğraflar (Çekimler)
Çekiştirme yapmak için rakip arıyorum.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt