PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Celik Konstrüksiyon
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="servetim" data-source="post: 506563" data-attributes="member: 7700"><p><strong>Ynt: Celik Konstrüksiyon</strong></p><p></p><p>satocan arkadassım hemserim öyle celik melik fazla ugrasma derim ben sana </p><p></p><p>önceliklee sunu öneririm</p><p>ben de yapacam aynı ahırdan bu sene </p><p>ilk önce briket alcan sonra ahırı nereye yapacaksan güzelce zemine hatır (kolon kiris) dolastıracaksın güzel bi usta bulup her 4 metre duvardan sonra 30 cm kolon dikmek için bosluk bıraktirican sonra bu bosluga güzel bi beton dökecen duvarın üstüne de lento atıp akdag tarafında (sana cok yakın) ilaçlı direk üreten fabrika var 12 metrelik direklerden alacaksın (tanesi 150 tl)bnları güzelce catıya catıp ardıç tahtadan kapak atacaksın sonra izocam silte atıp sacı cakacaksın </p><p></p><p>ben maliyeti hesapladım 33000 tl gidiyo</p><p>ben 40000 kesin gözüyle bakıyorum </p><p>benim ki 40 x15 olacak insaallah</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="servetim, post: 506563, member: 7700"] [b]Ynt: Celik Konstrüksiyon[/b] satocan arkadassım hemserim öyle celik melik fazla ugrasma derim ben sana önceliklee sunu öneririm ben de yapacam aynı ahırdan bu sene ilk önce briket alcan sonra ahırı nereye yapacaksan güzelce zemine hatır (kolon kiris) dolastıracaksın güzel bi usta bulup her 4 metre duvardan sonra 30 cm kolon dikmek için bosluk bıraktirican sonra bu bosluga güzel bi beton dökecen duvarın üstüne de lento atıp akdag tarafında (sana cok yakın) ilaçlı direk üreten fabrika var 12 metrelik direklerden alacaksın (tanesi 150 tl)bnları güzelce catıya catıp ardıç tahtadan kapak atacaksın sonra izocam silte atıp sacı cakacaksın ben maliyeti hesapladım 33000 tl gidiyo ben 40000 kesin gözüyle bakıyorum benim ki 40 x15 olacak insaallah [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Celik Konstrüksiyon
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt