PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Celik Konstrüksiyon
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="satocan58" data-source="post: 506622" data-attributes="member: 22267"><p><strong>Ynt: Celik Konstrüksiyon</strong></p><p></p><p>.topraaam, aslinda senin dedigin en mantiklisi...ama bizim oralarda 8 metreden daha genis cati yapabilen yok...ben istiyomki iscilige fazla para vermeyelim...ama senin su dedigin fiyat cok cazip geldi...hemde 15 metre diyonki bize gerek yok o kadar...kalan 5 metreye 5 daha kat acik besi yap...öyle daha mantikli olur...su hesabini aklimin kenarina yazdim..sagol...</p><p></p><p>abi benim istedigimde modern biseye yakin olsun..öyle kilit sistem falan gerek yok..bizim malda alisik degil serbest duraga bizde..ama ne yaparsan 10 15 seneyi düsünerek yapmak lazim..babamlar 30 sene önce bi ahir yapmislar..8*8 galiba...sonra bi agil yatilar 84 de oda 7*24...nerdeyse inekler kic kica duruyo...arada 1 metre anca var. kürünler duvara bitisik...bakmak cok zor oluyo o sekilde....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satocan58, post: 506622, member: 22267"] [b]Ynt: Celik Konstrüksiyon[/b] .topraaam, aslinda senin dedigin en mantiklisi...ama bizim oralarda 8 metreden daha genis cati yapabilen yok...ben istiyomki iscilige fazla para vermeyelim...ama senin su dedigin fiyat cok cazip geldi...hemde 15 metre diyonki bize gerek yok o kadar...kalan 5 metreye 5 daha kat acik besi yap...öyle daha mantikli olur...su hesabini aklimin kenarina yazdim..sagol... abi benim istedigimde modern biseye yakin olsun..öyle kilit sistem falan gerek yok..bizim malda alisik degil serbest duraga bizde..ama ne yaparsan 10 15 seneyi düsünerek yapmak lazim..babamlar 30 sene önce bi ahir yapmislar..8*8 galiba...sonra bi agil yatilar 84 de oda 7*24...nerdeyse inekler kic kica duruyo...arada 1 metre anca var. kürünler duvara bitisik...bakmak cok zor oluyo o sekilde.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Celik Konstrüksiyon
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt