PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Kendin Yap - Örnek Uygulamalar
Çelik Kontrüksiyon Balya Stok İnşaatı 'nailyetek'
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 1050108" data-attributes="member: 8099"><p>Arkadaşlar; balya stok yeri olmadığı için her yıl 300-400 TL gibi para ödediğimiz çadır heba oluyordu. Bu yıl; harman önü balya stok yeri yapmaya başladım, 9.20 cm x 12 metre bir alan için 5200 TL malzeme tuttu. İşçilik bana ait, bilader ölçü alıken yardıma geldi, hem harman kaldırıp hem inşaatı tamamlamaya çalıştım, makasları yerde kaynatıp traktöre taktığımız Bom ile kaldırdık. Yarı demonte bir iş oldu,</p><p>Yükseklik saçak tarafınnda 3.50 cm. 100x100 profilden direkleri yaptım, makaslarda 100 lük I kullandım, onun üzerine 30x40 2,5 mm profil kullandım, 6 m boyunde 0,55 mm kalınlığında trapez saç ile üzerini kaptıyorum.</p><p>[ATTACH]12964[/ATTACH]</p><p>[ATTACH]12965[/ATTACH]</p><p>[ATTACH]12966[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 1050108, member: 8099"] Arkadaşlar; balya stok yeri olmadığı için her yıl 300-400 TL gibi para ödediğimiz çadır heba oluyordu. Bu yıl; harman önü balya stok yeri yapmaya başladım, 9.20 cm x 12 metre bir alan için 5200 TL malzeme tuttu. İşçilik bana ait, bilader ölçü alıken yardıma geldi, hem harman kaldırıp hem inşaatı tamamlamaya çalıştım, makasları yerde kaynatıp traktöre taktığımız Bom ile kaldırdık. Yarı demonte bir iş oldu, Yükseklik saçak tarafınnda 3.50 cm. 100x100 profilden direkleri yaptım, makaslarda 100 lük I kullandım, onun üzerine 30x40 2,5 mm profil kullandım, 6 m boyunde 0,55 mm kalınlığında trapez saç ile üzerini kaptıyorum. [ATTACH=CONFIG]12964._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]12965._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]12966._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Kendin Yap - Örnek Uygulamalar
Çelik Kontrüksiyon Balya Stok İnşaatı 'nailyetek'
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt