PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Çelikel challenger
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erenkilic" data-source="post: 1162946" data-attributes="member: 60079"><p>Evet yaklaşık 1 yıl olmuş son mesajdan sonra.. olanları anlatayım.. sezon sonlarına denk geldiği için 3-5 dekar daha biçip sezonu kapattık. Bi süre sonra çelikel ssh dan muhsin bey forum üzerinden bana mesaj gönderdi. Makinanın arkasında olduklarını, yardımcı olmak istediklerini söyledi. Telefonla görüştük fabrikanın kendi servisinin gelip bakacağını söyledi ve özür için 1 takım bıçak hediye edeceklrini söyledi. Fabrikanın servisiyle iletişime geçtim arkadaş bi süre sonra geldi. Makinaya biçerken bakması gerektiğini söyledi hediye bıçaklardan haberim yok dedi. Sezon başlarken yine aradım ben. Servisteki arkadaş bi işini bitirip gelemedi. Biçerken dane döküyor makina bunu belirttim hem fabrikanın servisine hemde burdaki servise gelip bi parça sac kaynattılar. Sonuç olarak makina hala dane döküyor. Acaba mısırdan mı kaynaklı diyorum aynı tarlada farklı makina dökmüyor. Makina sallanınca bacanın esnetmesiyle volan biyere sürtüyor ve ince bi ses yapıyor mecburen yavaş gitmek zorunda kalıyorum. Bileme taşının girdiği kısma ek yapıldıpı için artık yakalayamıyor fakat ilerde ne olur bilmiyorum. Sürekli dikkat ederek yavaş yavaş biçiyorum. Bıçak hediyesi konusunda hiç bir gelişme yok. İyi yanı makina sapı güzel yiyor boğulmuyor fakat sağlam değil ve servis konusu sıkıntılı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erenkilic, post: 1162946, member: 60079"] Evet yaklaşık 1 yıl olmuş son mesajdan sonra.. olanları anlatayım.. sezon sonlarına denk geldiği için 3-5 dekar daha biçip sezonu kapattık. Bi süre sonra çelikel ssh dan muhsin bey forum üzerinden bana mesaj gönderdi. Makinanın arkasında olduklarını, yardımcı olmak istediklerini söyledi. Telefonla görüştük fabrikanın kendi servisinin gelip bakacağını söyledi ve özür için 1 takım bıçak hediye edeceklrini söyledi. Fabrikanın servisiyle iletişime geçtim arkadaş bi süre sonra geldi. Makinaya biçerken bakması gerektiğini söyledi hediye bıçaklardan haberim yok dedi. Sezon başlarken yine aradım ben. Servisteki arkadaş bi işini bitirip gelemedi. Biçerken dane döküyor makina bunu belirttim hem fabrikanın servisine hemde burdaki servise gelip bi parça sac kaynattılar. Sonuç olarak makina hala dane döküyor. Acaba mısırdan mı kaynaklı diyorum aynı tarlada farklı makina dökmüyor. Makina sallanınca bacanın esnetmesiyle volan biyere sürtüyor ve ince bi ses yapıyor mecburen yavaş gitmek zorunda kalıyorum. Bileme taşının girdiği kısma ek yapıldıpı için artık yakalayamıyor fakat ilerde ne olur bilmiyorum. Sürekli dikkat ederek yavaş yavaş biçiyorum. Bıçak hediyesi konusunda hiç bir gelişme yok. İyi yanı makina sapı güzel yiyor boğulmuyor fakat sağlam değil ve servis konusu sıkıntılı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Çelikel challenger
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt