PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Çeltik için Deutz 5120c mi T5 115 mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Zafer1306" data-source="post: 1414164" data-attributes="member: 94102"><p>Almadım daha, bir dolandırıcılık hikayesi bildiğiniz gibi değil anlatayım da haberiniz olsun.</p><p>Aydın Söke den Cihan Karadağ traktör de bi ilan gördüm <a href="https://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-tarim-makineleri-traktor-2018-nh-tr5.115-common-rail-motor-ithal-892909843/detay" target="_blank">https://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-tarim-makineleri-traktor-2018-nh-tr5.115-common-rail-motor-ithal-892909843/detay</a> aradım konuştum traktörün saatini bana 1700 saat dediler neyse konuştuk anlaştık bindik arabaya 500km 6 saat yol gittim vardım birde ne görsem traktör 2500 saatte ve tecavüze uğramış ilandaki traktör ile yakından uzaktan alakası yok ilandaki traktörün. Cihan bey ile görüşmeye çıktım traktörden haberi yok ben sorunca incelemeye başladı. Traktörün serviste volan'i debriyaji, şanzımani, defransiyeli, kovanları, Kuyruk mili vs değişmedik sökülmedik yeri kalmamış. Servisi aradım telefon ile dedim bunun götü sökülmüş ben sökmedim haberim yok dedi. Başka büyük bi servisi aradım bunların garanti kapsamında Kuyruk milinden sorunu varmış defransiyeli bundan dolayı aciliyormu dedim yok abi öyle bişi dedi. İşin sonunda Cihan Karadağ bey bu traktörü kaçırmamam gerektiğini bu traktörün çok iyi bir traktör olduğunu defalarca anlatıp beni iknaya çalıştı ben de teşekkür edip hakkımı da haram edip oradan ayrılıp memlekete geri döndüm.</p><p>Bütün hakkım hukukum herşeyim Cihan Karadağ a haram zıkkım olsun.</p><p>Bu adamdan alışveriş yapacak arkadaşlara da ciddi uyarımdır aman !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zafer1306, post: 1414164, member: 94102"] Almadım daha, bir dolandırıcılık hikayesi bildiğiniz gibi değil anlatayım da haberiniz olsun. Aydın Söke den Cihan Karadağ traktör de bi ilan gördüm [URL]https://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-tarim-makineleri-traktor-2018-nh-tr5.115-common-rail-motor-ithal-892909843/detay[/URL] aradım konuştum traktörün saatini bana 1700 saat dediler neyse konuştuk anlaştık bindik arabaya 500km 6 saat yol gittim vardım birde ne görsem traktör 2500 saatte ve tecavüze uğramış ilandaki traktör ile yakından uzaktan alakası yok ilandaki traktörün. Cihan bey ile görüşmeye çıktım traktörden haberi yok ben sorunca incelemeye başladı. Traktörün serviste volan'i debriyaji, şanzımani, defransiyeli, kovanları, Kuyruk mili vs değişmedik sökülmedik yeri kalmamış. Servisi aradım telefon ile dedim bunun götü sökülmüş ben sökmedim haberim yok dedi. Başka büyük bi servisi aradım bunların garanti kapsamında Kuyruk milinden sorunu varmış defransiyeli bundan dolayı aciliyormu dedim yok abi öyle bişi dedi. İşin sonunda Cihan Karadağ bey bu traktörü kaçırmamam gerektiğini bu traktörün çok iyi bir traktör olduğunu defalarca anlatıp beni iknaya çalıştı ben de teşekkür edip hakkımı da haram edip oradan ayrılıp memlekete geri döndüm. Bütün hakkım hukukum herşeyim Cihan Karadağ a haram zıkkım olsun. Bu adamdan alışveriş yapacak arkadaşlara da ciddi uyarımdır aman ! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Çeltik için Deutz 5120c mi T5 115 mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt