PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇELTİK İÇİN HANGİ TRAKTÖR ÖNERİRSİNİZ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DoYRaNLı" data-source="post: 61450" data-attributes="member: 1401"><p><strong>Ynt: ÇELTİK İÇİN HANGİ TRAKTÖR ÖNERİRSİNİZ?</strong></p><p></p><p>yedek parça ve servis konusunda birkaç şey yazmak istiyorum;katılanlar yada katılmayanlar olacaktır,İnsan oğlu hep aynı şeyin doğru olduğuna karar verseydi yeni diye hiçbirşey olmazdı,umarım bu sözüme herkes katılır,,</p><p></p><p>Yedek Parça ve Servis Diyosunuz,Şöyle diyelim,,traktörle çalısırken debriyaj baskı balata sıyırdı ,yada ayna martı kesti,çamurun içindesin,parça var ustasıda var,tamir için ilk önce traktörü başka bir traktörle tarladan çıkarıp kuru zemine alman gerekiyo,sonra traktörü ikiye ayırıyosun filan filan,,,</p><p>nitekim zaman kaybı ve masraf çıkacak.</p><p>şimdi soruyorum sizlere ayda bir yada belirli periyotlarla arıza yaptığını bildiğiniz duyduğunuz bir traktörü yada makinayı ;Kardeşim bunun servisi yedek parçası bol diye almayımı düşünürmüsünüz?</p><p>Yoksa marka belirtmiyorum, benim Şanzımanım arıza yapmaz garantisi veren ve hiçbir şekilde elinde Şanzımana ait yedek parça ve Komple Şanzıman bulundurmayan markayımı?(şanzıman konusu gerçektir ama örnekleme amaçlı verilmiştir)</p><p>Sonuç olarak çalısan parçalar muhakkak asınıp eskiyecektir,bu bazısında 2 yılda bazılarında 10 yılda olur,,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DoYRaNLı, post: 61450, member: 1401"] [b]Ynt: ÇELTİK İÇİN HANGİ TRAKTÖR ÖNERİRSİNİZ?[/b] yedek parça ve servis konusunda birkaç şey yazmak istiyorum;katılanlar yada katılmayanlar olacaktır,İnsan oğlu hep aynı şeyin doğru olduğuna karar verseydi yeni diye hiçbirşey olmazdı,umarım bu sözüme herkes katılır,, Yedek Parça ve Servis Diyosunuz,Şöyle diyelim,,traktörle çalısırken debriyaj baskı balata sıyırdı ,yada ayna martı kesti,çamurun içindesin,parça var ustasıda var,tamir için ilk önce traktörü başka bir traktörle tarladan çıkarıp kuru zemine alman gerekiyo,sonra traktörü ikiye ayırıyosun filan filan,,, nitekim zaman kaybı ve masraf çıkacak. şimdi soruyorum sizlere ayda bir yada belirli periyotlarla arıza yaptığını bildiğiniz duyduğunuz bir traktörü yada makinayı ;Kardeşim bunun servisi yedek parçası bol diye almayımı düşünürmüsünüz? Yoksa marka belirtmiyorum, benim Şanzımanım arıza yapmaz garantisi veren ve hiçbir şekilde elinde Şanzımana ait yedek parça ve Komple Şanzıman bulundurmayan markayımı?(şanzıman konusu gerçektir ama örnekleme amaçlı verilmiştir) Sonuç olarak çalısan parçalar muhakkak asınıp eskiyecektir,bu bazısında 2 yılda bazılarında 10 yılda olur,, [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇELTİK İÇİN HANGİ TRAKTÖR ÖNERİRSİNİZ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt