PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Cenaze'de 'Merhuma hakkımı helal etmiyorum' dedi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 618438" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Cenaze'de 'Merhuma hakkımı helal etmiyorum' dedi</strong></p><p></p><p>kınamamak gerekiyor bazen hak ediyorlar .</p><p>ben komşu köyde erkuntu yeni aldım 110 dekar yer sürdüm kışın sogukta kabinsiz traktörle dona dona ve mart ayı geldi adam 5000 tl (5 milyar) 2006 -2007 sezonunda para istedi bu parayı verirsen ortak ekersin yoksa yok ölürmüsün öldürümüsün ve adam tarlayı aldı elimizden.ve birkaç yıl sonra öldü adam.çocukları aradı helalleşelim diye hala helalleşecegiz ne arayan var ne soran....</p><p> daha neler var neler herkesin başında vardır....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 618438, member: 988"] [b]Ynt: Cenaze'de 'Merhuma hakkımı helal etmiyorum' dedi[/b] kınamamak gerekiyor bazen hak ediyorlar . ben komşu köyde erkuntu yeni aldım 110 dekar yer sürdüm kışın sogukta kabinsiz traktörle dona dona ve mart ayı geldi adam 5000 tl (5 milyar) 2006 -2007 sezonunda para istedi bu parayı verirsen ortak ekersin yoksa yok ölürmüsün öldürümüsün ve adam tarlayı aldı elimizden.ve birkaç yıl sonra öldü adam.çocukları aradı helalleşelim diye hala helalleşecegiz ne arayan var ne soran.... daha neler var neler herkesin başında vardır.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Cenaze'de 'Merhuma hakkımı helal etmiyorum' dedi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt