PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
cep telefonu seçmekmeme yardımcı olur musunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gökhan Özkan" data-source="post: 472883" data-attributes="member: 6784"><p><strong>Ynt: cep telefonu seçmekmeme yardımcı olur musunuz</strong></p><p></p><p></p><p>ben sana detaylı bir şekilde anlatayım.</p><p>galaxy s2 1.2 ghz işlemcili süper hızlı bir makina.flash player sayesinde açamayacağı video sitesi yok.modeli biraz eskidi.bu sene galaxsy s3 çıkacak.ona göre düşün.</p><p>galaxy note biraz kaba bir makina.kabalıktan kastım ekranı çok büyük.1.4 ghz işlemcisiyle çılgın bir makina.s pen özelliği ile (kalem) ekranda çok çeşitli işler yapabiliyorsun.anlatılmaz yaşanır bilm-*s</p><p>iphone 4 s gerçekten hızlı bir makina ve appstore ile yani uygulama dükkanı ile çok gelişmiş.bu uygulama dükkanı samsunglarda android market var ama iphone marketi kadar iyi değil.</p><p></p><p>şimdi fiyatlara gelecek olursak s2<note<iphone olarak düşünebilirsin.burda senin tercihin telefonu ne amaçla ve ne kadar uzun süre kullanmana bağlı.eğerki ilerde satmayı düşünürsen en az değer kaybı ve prestiji en üksek cihaz iphonedur.yok ben satmam kullanırım diyorsanız androide sizi memnun edecektir.</p><p></p><p>Turkcell 19 tl ye iphone vermiyor.buna emin olabilirsin.şöyle analtayım 95 tl ye gold paket var.12 ay boyunca kullancam dersen 75 e düşüyor.iphone u bu paketle ve gold plus paketle veriyor.şimdi sen 75+19 a alamıyorsun.Turkcell diyorki iphone alacaksan 95 den paket ödersin 20 de iphone ödersin 115 tl toplamda ödersin.yani diğer hesapla 75+40=115 40 tl ye 3gs almış oluyorsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gökhan Özkan, post: 472883, member: 6784"] [b]Ynt: cep telefonu seçmekmeme yardımcı olur musunuz[/b] ben sana detaylı bir şekilde anlatayım. galaxy s2 1.2 ghz işlemcili süper hızlı bir makina.flash player sayesinde açamayacağı video sitesi yok.modeli biraz eskidi.bu sene galaxsy s3 çıkacak.ona göre düşün. galaxy note biraz kaba bir makina.kabalıktan kastım ekranı çok büyük.1.4 ghz işlemcisiyle çılgın bir makina.s pen özelliği ile (kalem) ekranda çok çeşitli işler yapabiliyorsun.anlatılmaz yaşanır bilm-*s iphone 4 s gerçekten hızlı bir makina ve appstore ile yani uygulama dükkanı ile çok gelişmiş.bu uygulama dükkanı samsunglarda android market var ama iphone marketi kadar iyi değil. şimdi fiyatlara gelecek olursak s2<note<iphone olarak düşünebilirsin.burda senin tercihin telefonu ne amaçla ve ne kadar uzun süre kullanmana bağlı.eğerki ilerde satmayı düşünürsen en az değer kaybı ve prestiji en üksek cihaz iphonedur.yok ben satmam kullanırım diyorsanız androide sizi memnun edecektir. Turkcell 19 tl ye iphone vermiyor.buna emin olabilirsin.şöyle analtayım 95 tl ye gold paket var.12 ay boyunca kullancam dersen 75 e düşüyor.iphone u bu paketle ve gold plus paketle veriyor.şimdi sen 75+19 a alamıyorsun.Turkcell diyorki iphone alacaksan 95 den paket ödersin 20 de iphone ödersin 115 tl toplamda ödersin.yani diğer hesapla 75+40=115 40 tl ye 3gs almış oluyorsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
cep telefonu seçmekmeme yardımcı olur musunuz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt