PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Cer dişlisi Yağ akitiyo
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EROL AKGÜN" data-source="post: 729777" data-attributes="member: 49570"><p><strong>Ynt: Cer dişlisi Yağ akitiyo</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar garantısi devam eden traktörlerde niçin servis çağırmıyorsunuz . sebebi , garantisi devam eden makinalara müdahalr ettin başka problem oluştu sonra servisler bahane üretiyorlor ( bize niye haber vermediniz gibilerinde. çağır servisi gelip problemi çözsünler . çözmezlerse o zaman makinanın bölge temsilcisine kadar ulaşıp şikayetini bildirince sorunu hemen çözerler ) . traktörü yeni aldığımızda tarlada buğday ekiminde mibzer pim kesmiş . arka iki teker patlamış . kurban bayramı peder hemen lastikçiyi çağırmış problemi yeni takarak çözmüş . fakat kasko 100 dereden su getirerek gelip bakmadı bile ben kendim fotoları çekerek ( marmara ) bölge sorumlusuna kadar ulaştırdım olmasza fabrikaya kadar ulaşabileceğimi kendisine anlattım . tam 3 ay sonunda arka lastiklerin komple parasını aldım ( bana şöyle bir ifade kullandılar, çok inatçı kişiliğin varmış yoksa bu parayı alamazdın dediler . bende onlara dava edeceğimi ,çünkü traktör 5 yıllık kaskolu olduğunu izah ettim , parayı alınca davadan vaz geçtik ) . onun için herkes sattığı malın arkasında duracak ve bizlerde hakkımızı aramasını bilirsek hakkımızı alırız . NOT ( bende bir uçak teknik personeliyim ) direk servisle muhatab olun ve yapılan işin belgelemek adına fatura almayı ihmal etmeyin . sonra davalık olunduğuda bu belgeler gerekiyor . kolay gelsin .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EROL AKGÜN, post: 729777, member: 49570"] [b]Ynt: Cer dişlisi Yağ akitiyo[/b] Arkadaşlar garantısi devam eden traktörlerde niçin servis çağırmıyorsunuz . sebebi , garantisi devam eden makinalara müdahalr ettin başka problem oluştu sonra servisler bahane üretiyorlor ( bize niye haber vermediniz gibilerinde. çağır servisi gelip problemi çözsünler . çözmezlerse o zaman makinanın bölge temsilcisine kadar ulaşıp şikayetini bildirince sorunu hemen çözerler ) . traktörü yeni aldığımızda tarlada buğday ekiminde mibzer pim kesmiş . arka iki teker patlamış . kurban bayramı peder hemen lastikçiyi çağırmış problemi yeni takarak çözmüş . fakat kasko 100 dereden su getirerek gelip bakmadı bile ben kendim fotoları çekerek ( marmara ) bölge sorumlusuna kadar ulaştırdım olmasza fabrikaya kadar ulaşabileceğimi kendisine anlattım . tam 3 ay sonunda arka lastiklerin komple parasını aldım ( bana şöyle bir ifade kullandılar, çok inatçı kişiliğin varmış yoksa bu parayı alamazdın dediler . bende onlara dava edeceğimi ,çünkü traktör 5 yıllık kaskolu olduğunu izah ettim , parayı alınca davadan vaz geçtik ) . onun için herkes sattığı malın arkasında duracak ve bizlerde hakkımızı aramasını bilirsek hakkımızı alırız . NOT ( bende bir uçak teknik personeliyim ) direk servisle muhatab olun ve yapılan işin belgelemek adına fatura almayı ihmal etmeyin . sonra davalık olunduğuda bu belgeler gerekiyor . kolay gelsin . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Cer dişlisi Yağ akitiyo
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt