PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Çerezlik Ayçekirdeği Yetiştiriciliği Hakkında Her Şey (Resimli Anlatım)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="efsane06" data-source="post: 916843" data-attributes="member: 31477"><p><strong>Ynt: Çerezlik Ayçekirdeği Yetiştiriciliği Hakkında Her Şey (Resimli Anlatım)</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar ben bu sene demedim 70 cm arayla ektim bikere suladim yagmurlama taban gubresi attim ama sonrasinda tarlaya giremedik yagmur camur derken boy atti motor sigmayinca giremedik sicaklar ve sam berbat etti kafalar buyumedi taneler ufak kaldi zaten tadimi tutmayinca isin zor demektir oldum fiyatina almaya calisirlar ki zaten oyle de oldu benim arkadaslara tavsiyem su olur ankara icin tadima gecti gecti yoksa garajda dokme olarak depolayip 2.3. Ayi beklemeleri borcu derdi yoksa tabi sulama konusuna gelince en iyi damlama sulama yada yagmurlama (gunes isinlarindan etkilenmeyecek) sekilde sulama salma sulamada devrilme cok oluyo bunlar tecrubeyle sabit kar konusuda ekin ve diger hububatlardan bi nebze daha iyi kar birakiyo girdisi fazla degil bugun 3 tl 4tl kotu para degil gecen sene 5 tl ye sattik bu sene 2.5 tlye gitti allah bereket versin isciligi o kadar zor degil 4 kisi gunde 50 donum rahat dover yuruyen mmakinada yada sabit makinada ekmeyen arkadaşlara tavsiye ederim katli bi alan ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="efsane06, post: 916843, member: 31477"] [b]Ynt: Çerezlik Ayçekirdeği Yetiştiriciliği Hakkında Her Şey (Resimli Anlatım)[/b] Arkadaşlar ben bu sene demedim 70 cm arayla ektim bikere suladim yagmurlama taban gubresi attim ama sonrasinda tarlaya giremedik yagmur camur derken boy atti motor sigmayinca giremedik sicaklar ve sam berbat etti kafalar buyumedi taneler ufak kaldi zaten tadimi tutmayinca isin zor demektir oldum fiyatina almaya calisirlar ki zaten oyle de oldu benim arkadaslara tavsiyem su olur ankara icin tadima gecti gecti yoksa garajda dokme olarak depolayip 2.3. Ayi beklemeleri borcu derdi yoksa tabi sulama konusuna gelince en iyi damlama sulama yada yagmurlama (gunes isinlarindan etkilenmeyecek) sekilde sulama salma sulamada devrilme cok oluyo bunlar tecrubeyle sabit kar konusuda ekin ve diger hububatlardan bi nebze daha iyi kar birakiyo girdisi fazla degil bugun 3 tl 4tl kotu para degil gecen sene 5 tl ye sattik bu sene 2.5 tlye gitti allah bereket versin isciligi o kadar zor degil 4 kisi gunde 50 donum rahat dover yuruyen mmakinada yada sabit makinada ekmeyen arkadaşlara tavsiye ederim katli bi alan ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Çerezlik Ayçekirdeği Yetiştiriciliği Hakkında Her Şey (Resimli Anlatım)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt