PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
CEREZLIK KABAK CEKIRDEGI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ssaruhang" data-source="post: 1005014" data-attributes="member: 61602"><p>bu işn merkezi newsehır, son zamanlarda kayserı nin tomarza, yeşilhisar ve develi dir. yalnız ekseriya kurak tarım yapılır. verimde düşüktür. ben her sene buralardan hoşuma giden tohumlardan alır. her sene tohumu değistiririm. tohumu değiştirmemin sebebi toprak iklim yetiştirme tarzının aynı olması verim düşüklüğüne sebeb olması. haa bende sulu tarım yaptığım için kıraç tohumu alarak daha da kuvvetlendirip, dönüme(1000metrekare) 100 kilo civarı alıyorum. kaliteli olmasından dolayı, en az çerzlik ayçiçeğin 3 katı fiyattan satıyoruz, bendeki kabak kadın tırnagının azmanı, alanlar genelde yukarıdaki saydığım memleketlerden reşber arkadaşlar. </p><p>yetistırme maliyeti olarak diğer bütün tarla bitkileri nden daha azdır. bahsettiğin büyüklükte araziyi eker ve sularsan makina aldırır. senide kendine bağlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ssaruhang, post: 1005014, member: 61602"] bu işn merkezi newsehır, son zamanlarda kayserı nin tomarza, yeşilhisar ve develi dir. yalnız ekseriya kurak tarım yapılır. verimde düşüktür. ben her sene buralardan hoşuma giden tohumlardan alır. her sene tohumu değistiririm. tohumu değiştirmemin sebebi toprak iklim yetiştirme tarzının aynı olması verim düşüklüğüne sebeb olması. haa bende sulu tarım yaptığım için kıraç tohumu alarak daha da kuvvetlendirip, dönüme(1000metrekare) 100 kilo civarı alıyorum. kaliteli olmasından dolayı, en az çerzlik ayçiçeğin 3 katı fiyattan satıyoruz, bendeki kabak kadın tırnagının azmanı, alanlar genelde yukarıdaki saydığım memleketlerden reşber arkadaşlar. yetistırme maliyeti olarak diğer bütün tarla bitkileri nden daha azdır. bahsettiğin büyüklükte araziyi eker ve sularsan makina aldırır. senide kendine bağlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
CEREZLIK KABAK CEKIRDEGI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt