PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Ceviz
Ceviz Bahçesi - Badem Bahçesi için traktör tavsiyesi Lütfen?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="whoyouare" data-source="post: 539040" data-attributes="member: 43595"><p><strong>Ynt: Ceviz Bahçesi - Badem Bahçesi için traktör tavsiyesi Lütfen?</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar Allah razı olsun sizden... Neler alınabilir hiç olmazsa öğrenmiş oluyorum sayenizde. Çok yüksek ücretler ödeyemem, zaten kredi ile almayı düşünüyorum. Sanırım Ziraat te peşin 5000tl ödeyip sonra her yıl 4000tl gibi bir şey ödenebiliyormuş.</p><p></p><p>En önemli şey motorun küçük olması ve ağaçlara yanaşabilmesi.... başka tavsiyesi olnalar varsa sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="whoyouare, post: 539040, member: 43595"] [b]Ynt: Ceviz Bahçesi - Badem Bahçesi için traktör tavsiyesi Lütfen?[/b] Arkadaşlar Allah razı olsun sizden... Neler alınabilir hiç olmazsa öğrenmiş oluyorum sayenizde. Çok yüksek ücretler ödeyemem, zaten kredi ile almayı düşünüyorum. Sanırım Ziraat te peşin 5000tl ödeyip sonra her yıl 4000tl gibi bir şey ödenebiliyormuş. En önemli şey motorun küçük olması ve ağaçlara yanaşabilmesi.... başka tavsiyesi olnalar varsa sevinirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Ceviz
Ceviz Bahçesi - Badem Bahçesi için traktör tavsiyesi Lütfen?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt