PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Ceviz
Chandler ceviz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kadir4554" data-source="post: 1040555" data-attributes="member: 74341"><p>Cok tesekkur ederim.</p><p>Ibrahim bakkalin videolarini izledim cok yarari oldu budamasina kadar.</p><p>Numarasini da aldim internet sitesinde adam resmen ülkesi icin cok onemli bi yazi yazmis. Cok da hakli. fidanlari da ondan alicam nasipse. Siz hayvan gubresi yazmissiniz ama ben koklere değmeyecek sekilde ibrahim bakkalin dedigi fosfordan atarim cunku hayvan gubresi bence cok veya az gelebilir. Verdiginiz bilgiler cok yararli tekrardan tesekkur ederim. Ibrahim beyle de diger puf noktalari alirim. Sağolun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kadir4554, post: 1040555, member: 74341"] Cok tesekkur ederim. Ibrahim bakkalin videolarini izledim cok yarari oldu budamasina kadar. Numarasini da aldim internet sitesinde adam resmen ülkesi icin cok onemli bi yazi yazmis. Cok da hakli. fidanlari da ondan alicam nasipse. Siz hayvan gubresi yazmissiniz ama ben koklere değmeyecek sekilde ibrahim bakkalin dedigi fosfordan atarim cunku hayvan gubresi bence cok veya az gelebilir. Verdiginiz bilgiler cok yararli tekrardan tesekkur ederim. Ibrahim beyle de diger puf noktalari alirim. Sağolun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Ceviz
Chandler ceviz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt