PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
CHP'li Günaydın'dan inanılmaz iddia!( SİYASİ DEGİL HABER AMAÇLIDIR )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 399864" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: CHP'li Günaydın'dan inanılmaz iddia!( SİYASİ DEGİL HABER AMAÇLIDIR )</strong></p><p></p><p>KONU AÇILMIŞKEN SİZE BİR KONU ANLATAYIM.BUNLAR GERÇEK BİR DENEY VE GÖZLEM KENDİM YAPTIM. BEN NOHUT YETİŞTİRİYORUM.bu konuya çok emek ve yıllarımı verdim.eskiden ekerdik dekrdan 1000 m2 den 30-70 kğ arasında alırdık.bu konuyu araştırmaya başladım. organik tarım dı organıik gübreydi yaprak gübreydi toprak düzenleyiciler falan derken çok para harcadım.internettede araştırırken bir hocayla tanıştım hoca bana nohut antraknoz mantaar ilacı ve yabancı otla mücadeledeki yöntemleri anlattı.bu zaman kadar nohutlar organik ti.en azından benim ilçemde köyümde komşu köylerde.nasıl bilime buşatıksa tohumlarda degişmeye başladı.nohutta ilaçlama başladı nohutlarda verim arttı.ilk kullanımda verim %40-100 arasın arttı.üçüncü yıldan sonra verim düşmeye başladı.kısırlık başladı.nohutlarda.bu ilaçları kullanmassan verim ilk döneme döndü.30-70 kğ çünkü bu ilaçlar tohumların genetiğine işliyor.verim almak için kullnacaksın.o günkü şartlarda yenilikti.ama ik üç yıldır millete anlatmaya çalışıyorum.ben yöntemi buldum.az ilaçla az masrafla bu işi çok iyi ve verimli yapıyorum diyorum azınlıga anlatıyorum hep.hastalıga dayanıklı tohumlar çözmeye çelışıyorum.İLC bir nohut var bunun iri versiyonunu ben çogaltım.3 yıldır ugraştım.tüm nohutların anasıdır bu ilc nohutları.onlarcaa çeşit bu nohutlardan mayalanıyor aşılanıyor üretiliyor.en azından şimdilik organige en yakın.</p><p> konu daagıldı reklem oldu gibi ama demek istedigim.organik veya dogal bir şey üretmiyoruz temiyoruz ithal etmiyoruz.üretnde landa satanda halinden memnun.şikayetse dilde....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 399864, member: 988"] [b]Ynt: CHP'li Günaydın'dan inanılmaz iddia!( SİYASİ DEGİL HABER AMAÇLIDIR )[/b] KONU AÇILMIŞKEN SİZE BİR KONU ANLATAYIM.BUNLAR GERÇEK BİR DENEY VE GÖZLEM KENDİM YAPTIM. BEN NOHUT YETİŞTİRİYORUM.bu konuya çok emek ve yıllarımı verdim.eskiden ekerdik dekrdan 1000 m2 den 30-70 kğ arasında alırdık.bu konuyu araştırmaya başladım. organik tarım dı organıik gübreydi yaprak gübreydi toprak düzenleyiciler falan derken çok para harcadım.internettede araştırırken bir hocayla tanıştım hoca bana nohut antraknoz mantaar ilacı ve yabancı otla mücadeledeki yöntemleri anlattı.bu zaman kadar nohutlar organik ti.en azından benim ilçemde köyümde komşu köylerde.nasıl bilime buşatıksa tohumlarda degişmeye başladı.nohutta ilaçlama başladı nohutlarda verim arttı.ilk kullanımda verim %40-100 arasın arttı.üçüncü yıldan sonra verim düşmeye başladı.kısırlık başladı.nohutlarda.bu ilaçları kullanmassan verim ilk döneme döndü.30-70 kğ çünkü bu ilaçlar tohumların genetiğine işliyor.verim almak için kullnacaksın.o günkü şartlarda yenilikti.ama ik üç yıldır millete anlatmaya çalışıyorum.ben yöntemi buldum.az ilaçla az masrafla bu işi çok iyi ve verimli yapıyorum diyorum azınlıga anlatıyorum hep.hastalıga dayanıklı tohumlar çözmeye çelışıyorum.İLC bir nohut var bunun iri versiyonunu ben çogaltım.3 yıldır ugraştım.tüm nohutların anasıdır bu ilc nohutları.onlarcaa çeşit bu nohutlardan mayalanıyor aşılanıyor üretiliyor.en azından şimdilik organige en yakın. konu daagıldı reklem oldu gibi ama demek istedigim.organik veya dogal bir şey üretmiyoruz temiyoruz ithal etmiyoruz.üretnde landa satanda halinden memnun.şikayetse dilde.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
CHP'li Günaydın'dan inanılmaz iddia!( SİYASİ DEGİL HABER AMAÇLIDIR )
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt