PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Çift çeker askı bilyası td95
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rahimavci" data-source="post: 1026152" data-attributes="member: 23244"><p>teşekkürler ömercim sagol kardeşim benim</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>sagolun </p><p>aynen olan rulmana olsun şanzuman diye çok korktuydum ben valla ucuz yırttık</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>teşekkürler sağolun</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>skf yokmuş ondan almaya gittiydim aslında pazar günü olunca açık bir esnaftan aldık artık bunu</p><p>valla benimki ilk daha traktör 2500 saatte başka yaparmı bilmem</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>yatak değiştirmek hiç aklımıza gelmedi valla vidaha bozulursa yaglıya çeviriyim bende en iyisi kolay kolay bozulmaz</p><p>adam hem yagsız bilye koymuş hemde yeri çok kötü çamur su hepsini görüyor</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>kafamıza yerleşmiş gavur malı iyidir ezberi varya ondan kaynaklanıyor yoksa ors en iyilerden bence</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>evet kuru bilya kuru yatak bir daha bozulursa değiştirecem artık siz yazınca aklıma geldi düşünmemiştim hiç</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>teşekkürler</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rahimavci, post: 1026152, member: 23244"] teşekkürler ömercim sagol kardeşim benim sagolun aynen olan rulmana olsun şanzuman diye çok korktuydum ben valla ucuz yırttık teşekkürler sağolun skf yokmuş ondan almaya gittiydim aslında pazar günü olunca açık bir esnaftan aldık artık bunu valla benimki ilk daha traktör 2500 saatte başka yaparmı bilmem yatak değiştirmek hiç aklımıza gelmedi valla vidaha bozulursa yaglıya çeviriyim bende en iyisi kolay kolay bozulmaz adam hem yagsız bilye koymuş hemde yeri çok kötü çamur su hepsini görüyor kafamıza yerleşmiş gavur malı iyidir ezberi varya ondan kaynaklanıyor yoksa ors en iyilerden bence evet kuru bilya kuru yatak bir daha bozulursa değiştirecem artık siz yazınca aklıma geldi düşünmemiştim hiç teşekkürler teşekkürler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Çift çeker askı bilyası td95
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt