PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
çift çeker bağlantı noktası ve 70-66
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatih381985" data-source="post: 394766" data-attributes="member: 17964"><p><strong>Ynt: çift çeker bağlantı noktası ve 70-66</strong></p><p></p><p> sordum ama orjinali yokmuş td 75 in on takımını toplayım öle gönderiyomuş aynı olduğu için fabriika oda 10 bin tl civarı servis çıkma daha uygun daha güvenilir olur dedi kandi orjinali olduğu için aramaktan vaz geçtim ama denk gelirse hiç acımam. öyle basit değil ya yavru şanzuman dingil jant lastik bunlar az para değil geçen bi abim 60 66 dt ye ön lastik taktirdı 1200 tl 70 66 1400 filan vardır anlıcan zor be kardeşim. ama sen yinede umudunu kesme bulursan fazladan bitane banada haber ver beraber taktıralım sen en iyisi o canavara çelik pistonla turbo attır bak ozaman bir vites farkettirir benimkinde öle oldu ben çelik pistonla turbo attırdım traktörüm çok değişti sesi filan acayip oldu tarla sürerken çok rahat gidiyor 4 lü 12 li takıyom turbo yokken 1 ile sürerdim turbodan sonra 2takviye 4 üncü vitesle çok rhat sürmeye başladım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatih381985, post: 394766, member: 17964"] [b]Ynt: çift çeker bağlantı noktası ve 70-66[/b] sordum ama orjinali yokmuş td 75 in on takımını toplayım öle gönderiyomuş aynı olduğu için fabriika oda 10 bin tl civarı servis çıkma daha uygun daha güvenilir olur dedi kandi orjinali olduğu için aramaktan vaz geçtim ama denk gelirse hiç acımam. öyle basit değil ya yavru şanzuman dingil jant lastik bunlar az para değil geçen bi abim 60 66 dt ye ön lastik taktirdı 1200 tl 70 66 1400 filan vardır anlıcan zor be kardeşim. ama sen yinede umudunu kesme bulursan fazladan bitane banada haber ver beraber taktıralım sen en iyisi o canavara çelik pistonla turbo attır bak ozaman bir vites farkettirir benimkinde öle oldu ben çelik pistonla turbo attırdım traktörüm çok değişti sesi filan acayip oldu tarla sürerken çok rahat gidiyor 4 lü 12 li takıyom turbo yokken 1 ile sürerdim turbodan sonra 2takviye 4 üncü vitesle çok rhat sürmeye başladım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
çift çeker bağlantı noktası ve 70-66
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt