PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Cift dingil romork kullanan arkadaslara uyari
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Serin" data-source="post: 1230134" data-attributes="member: 80635"><p>Arkadaslar gecenlerde bir kazaya rastladim cift dingil romork takili olan m.f 285 model traktor arkadan tir carpmasi sonucu ters donmus tekerler yukari bakiyordu.sizlere tavsiyem bu romork cesidini en son tercih etmeniz ayni sekilde fazla yuk yuklediginiz zaman romorkun baski yapmasindan oturu traktoru devirebilir. Ve dahi bunada sahit olmuslugum var.bir tavsiyem daha eski nesil 360 derece hareket edemeyen romork ceki yuvalari yerine oynar baslikli ceki yuvasina sahip romorklar tercih edin bu traktorun devrilmemesi icindir guvenligimiz en onemli detay o yuzden bu tur noktalara dikkat etmemiz hayati onem tasiyor iyi forumlar iyi aksamlar diliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serin, post: 1230134, member: 80635"] Arkadaslar gecenlerde bir kazaya rastladim cift dingil romork takili olan m.f 285 model traktor arkadan tir carpmasi sonucu ters donmus tekerler yukari bakiyordu.sizlere tavsiyem bu romork cesidini en son tercih etmeniz ayni sekilde fazla yuk yuklediginiz zaman romorkun baski yapmasindan oturu traktoru devirebilir. Ve dahi bunada sahit olmuslugum var.bir tavsiyem daha eski nesil 360 derece hareket edemeyen romork ceki yuvalari yerine oynar baslikli ceki yuvasina sahip romorklar tercih edin bu traktorun devrilmemesi icindir guvenligimiz en onemli detay o yuzden bu tur noktalara dikkat etmemiz hayati onem tasiyor iyi forumlar iyi aksamlar diliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Cift dingil romork kullanan arkadaslara uyari
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt