PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
ÇİFT DİNGİLLİ SIVI GÜBRE RÖMORKU TAVSİYELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 533148" data-attributes="member: 41641"><p>Merhaba değerli paylaşımcılar, kısa wadede ihtiyaç hasıl olduğu için yerli çift dingilli 10-15 ton sıvı gübre römorku almayı planlıyorum, arkasında toprağa direkt gübreyi sıralı bir şekilde aktaran 5-6cm içine enjekte eden we üzerini örten tırmık tarzı bir örtücüsü olan bir şey arıyorum. Bu tarz bir ihtiyaç için görüş, fikir, marka ve fiyat önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 533148, member: 41641"] Merhaba değerli paylaşımcılar, kısa wadede ihtiyaç hasıl olduğu için yerli çift dingilli 10-15 ton sıvı gübre römorku almayı planlıyorum, arkasında toprağa direkt gübreyi sıralı bir şekilde aktaran 5-6cm içine enjekte eden we üzerini örten tırmık tarzı bir örtücüsü olan bir şey arıyorum. Bu tarz bir ihtiyaç için görüş, fikir, marka ve fiyat önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
ÇİFT DİNGİLLİ SIVI GÜBRE RÖMORKU TAVSİYELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt