PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Çift katlı tavukhane inşaatı hakkında fikirleriniz???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 565011" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: Çift katlı tavukhane inşaatı hakkında fikirleriniz???</strong></p><p></p><p>fatih ciğim şimdi çift katlı kümesin zahmeti çok olur </p><p>bir hastalık çıksa iki kata sıçrar birini kurtarsan diğerini kurtaraman yani hiç iyi olmaz diye düşünüyorum 1500 m2 yapsanızda iki tane olsa tek katlı daha iyi olmazmı mustafakemalpaşada sontaş cevat abi var oğlu murat abi var kime sorsan bilirler sontaş giyimi ben onlarla iki yıl çalıştım kümescilik yapıyor bırakmadılarsa git onlardan bir öğren yapan firmaa varmı yokmu bir sor kemalpaşada daha çok karacabeye göre kümes işi ile uğraşan birde firmalara sorun banvit en temizi en kalitelisi siz daha önce kimle çalışıyonuz bilmem tabi...</p><p></p><p>ben aralık köyünde kümesimiz vardı orada bakyım üstümüzde tepede keltaş köyü vardı aralığın daha ilerisinde alaseyit köyü vardı..</p><p>keltaş köyünde bakınca karacabey filan ayaklarının altında gibi olurdu ah ah.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 565011, member: 28829"] [b]Ynt: Çift katlı tavukhane inşaatı hakkında fikirleriniz???[/b] fatih ciğim şimdi çift katlı kümesin zahmeti çok olur bir hastalık çıksa iki kata sıçrar birini kurtarsan diğerini kurtaraman yani hiç iyi olmaz diye düşünüyorum 1500 m2 yapsanızda iki tane olsa tek katlı daha iyi olmazmı mustafakemalpaşada sontaş cevat abi var oğlu murat abi var kime sorsan bilirler sontaş giyimi ben onlarla iki yıl çalıştım kümescilik yapıyor bırakmadılarsa git onlardan bir öğren yapan firmaa varmı yokmu bir sor kemalpaşada daha çok karacabeye göre kümes işi ile uğraşan birde firmalara sorun banvit en temizi en kalitelisi siz daha önce kimle çalışıyonuz bilmem tabi... ben aralık köyünde kümesimiz vardı orada bakyım üstümüzde tepede keltaş köyü vardı aralığın daha ilerisinde alaseyit köyü vardı.. keltaş köyünde bakınca karacabey filan ayaklarının altında gibi olurdu ah ah..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Çift katlı tavukhane inşaatı hakkında fikirleriniz???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt